KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Herkes Undertaker olmuş anasını.Nalburda çalışınca +100 kawga, +100 kas gücü ekleniyor herhalde
Herkes Undertaker olmuş anasını.Nalburda çalışınca +100 kawga, +100 kas gücü ekleniyor herhalde
zoom id at kapışak senle biArkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ben mersin merkezdeyim gel iyi vs döndürürüzArkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
bak sana tavsiye dilenci bulursan git 1 2 tane patlat arkadan 5 10 kişi daha gelir iyi kavga döner ama kavga tek taraflı olur onlar seni döver sadeceArkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Aga ebe.Konunun yarısı banlanmış la
Hort hort hortBuldun mu bari kavga edecek birisini?
evet halaKonu hala duruyor
Hocam siz boks biliyorsunuz galiba, değil mi?evet hala