İyi kavga edecek adam lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Buldun mu bari kavga edecek birisini?

Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
zoom id at kapışak senle bi

Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ben mersin merkezdeyim gel iyi vs döndürürüz

bak sana tavsiye dilenci bulursan git 1 2 tane patlat arkadan 5 10 kişi daha gelir iyi kavga döner ama kavga tek taraflı olur onlar seni döver sadece :D

Bu konu nasıl hala kilitlenmemiş?

Konu hala duruyor 😑

silinmewk yoksa bizde ban yemewk

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255
Üyeler
184,756