RX 6600/RTX 3060 ayarında bir kart. Sistem nasıl bilmiyorum ama kart fena değil.Merhaba bu sitemi almayı düşünüyorum ancak oyun kaldıracak mı açacak mı sorusu var aklımda ama açmasa almam ne gerek var sorusu da var sistem itopya üzerinde 10,300 TL sizce alınır mı? ?
Her oyunu kaldırır belki bi iki oyun düşük fps oynatır şimdilik o da 1 2 aya kalmadan düzelir.Merhaba bu sitemi almayı düşünüyorum ancak oyun kaldıracak mı açacak mı sorusu var aklımda ama açmasa almam ne gerek var sorusu da var sistem itopya üzerinde 10,300 TL sizce alınır mı? ?
Güç tüketimi olarak bir tık nazlı ancak bir şey olmaz. Bütçe çıkarsa bunu öneririm.Merhaba bu sitemi almayı düşünüyorum ancak oyun kaldıracak mı açacak mı sorusu var aklımda ama açmasa almam ne gerek var sorusu da var sistem itopya üzerinde 10,300 TL sizce alınır mı? ?
Merhaba bu sitemi almayı düşünüyorum ancak oyun kaldıracak mı açacak mı sorusu var aklımda ama açmasa almam ne gerek var sorusu da var sistem itopya üzerinde 10,300 TL sizce alınır mı? ?
fazla param yokGüç tüketimi olarak bir tık nazlı ancak bir şey olmaz. Bütçe çıkarsa bunu öneririm.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Her oyunu kaldırır belki bi iki oyun düşük fps oynatır şimdilik o da 1 2 aya kalmadan düzelir.
RX 6600/RTX 3060 ayarında bir kart. Sistem nasıl bilmiyorum ama kart fena değil.
Monitörünüz 2k mı? Arc a750 1440p kartı değil ki zaten. 1080p kartı hocam bu düzgün bi test bulamadım baktım da üzmez amafazla param yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır al geç bu paraya yok başka sistemMerhaba bu sitemi almayı düşünüyorum ancak oyun kaldıracak mı açacak mı sorusu var aklımda ama açmasa almam ne gerek var sorusu da var sistem itopya üzerinde 10,300 TL sizce alınır mı? ?
knk ben almıyacam abim hediye olarak alacak ben bilmem nasıl alacGINMonitörünüz 2k mı? Arc a750 1440p kartı değil ki zaten. 1080p kartı hocam bu düzgün bi test bulamadım baktım da üzmez ama