İyi PC'leri olupta mutlu olamayanlar derneği

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,489
Evet böyle bir dernek kurmaya karar verdim, her gün parça upgrade edip, yeni ürünler alıp, ürünle bakışıp, PC ekranına bomboş baktıktan sonra kapatıp balık tutmaya ve spora gidiyorum.

Bilmem kaç HZ 27 inç 2k monitörlü sisteme oturmuyor milattan kalma laptopumla mutlu mesut yatağımda dizi izliyorum(ramazanda HZ.Yusuf), sistem upgrade etmekten de vazgeçtim arada bir bakım, temizlik yapıyorum rahatlıyorum.

Sizde durumlar nedir var mı aranızda 400HZ monitörle 800 FPS alıpta hiçbirşeye yaramadığını anlamak gibi bir hissiyat?

Evimde hem iyi bir masa üstü bilgisayarım hemde üniversite için aldığım iyi denilebilecek bir laptopum var ama hiç sarmıyor konsol almayı düşünüyorum yıllardır hep istediğim bir şeydi bide ona şans vermeyi düşünüyorum ama fazla mı lüks kaçar

Benzer :( her ne kadar sistemim pek lüks sayılmasa da.

konsol fiyatı daha uygun. ama konsoldan bilgisayardaki performansı beklemeyin.konsolda çoğu oyun sabit 30fps çalışır.
Evimde hem iyi bir masa üstü bilgisayarım hemde üniversite için aldığım iyi denilebilecek bir laptopum var ama hiç sarmıyor konsol almayı düşünüyorum yıllardır hep istediğim bir şeydi bide ona şans vermeyi düşünüyorum ama fazla mı lüks kaçar

Eskiden kotu bilgisayarim vardi basit oyunlar bile kasiyordu zaten hayat berbat ve anlamsiz en azindan zaman gecirmek icin oyun oynamaya calisirdim moralim bozulurdu simdi iyi bilgisayarim var ve cok seviyorum hayat sartlari daha zor ve aci veriyor ama en azindan kacmak icin bir noktam var. Tabi insan eski pc ile oyunu acmak icin yaptiklari ayri keyif vermiyor desem yalan olur. Tabi otobuste aglamak yerine son model bir rolls royce icinde aglamayi tercih ederim.

Valla bende konsol söyledim kuzenimde var uzanarak oyun oynamak aşırı zevkli bişeymiş bende de 7600 ile 7800xt var ama sadece kasa ve sıvı soğutmayı değiştirdim PC ye de daha hiçbir şekilde para basıp eşya almam ztn bu işlemci ekran kartı ile 1080p de daha 2-3 yıl giderim diye düşünüyorum

konsol fiyatı daha uygun. ama konsoldan bilgisayardaki performansı beklemeyin.konsolda çoğu oyun sabit 30fps çalışır.
Kalite modunda 30 FPS, performans modunda 60 FPS. Oyunların 30 FPS çalıştığı konsol PS4.

O da sarmaz.

Evet böyle bir dernek kurmaya karar verdim, her gün parça upgrade edip, yeni ürünler alıp, ürünle bakışıp, PC ekranına bomboş baktıktan sonra kapatıp balık tutmaya ve spora gidiyorum.

Bilmem kaç HZ 27 inç 2k monitörlü sisteme oturmuyor milattan kalma laptopumla mutlu mesut yatağımda dizi izliyorum(ramazanda HZ.Yusuf), sistem upgrade etmekten de vazgeçtim arada bir bakım, temizlik yapıyorum rahatlıyorum.

Sizde durumlar nedir var mı aranızda 400HZ monitörle 800 FPS alıpta hiçbirşeye yaramadığını anlamak gibi bir hissiyat?
Her oyunu 2k ultra ayarlarda +60 fps oynatacak pc var ama ben tarayıcı oyunu oynuyorum. Öyle diyim anlayın durum ne kadar vahim

İyi bir bilgisayar mutluluk ölçütü değildir ama teknoloji forumlarında genelde böyle kabul ediliyor. Daha yaşınız genç, çoğunuz okuyor ve iş hayatına atıldığınızda sahip olamayacağınız paha biçilemez bir şeye sahipsiniz, boş vakit. Türkiye genelinde haftanın 6 günü, sabah 08:00-08:30 akşam 17:00-17:30 arası çalışılır. Cumartesi çalışmayan kurumsal bir yerde işbaşı yapabilirseniz sizin için büyük bir şans.

oynayacak oyun olmayınca bu normaldir. re requim çıktı. suyunu çıkarana kadaar oynicam bu hafta sonu . bitirince de oynamadığım diğer oyunlara geçerim. ama o oyunlarda bitince sizin gibi olmaya yaklaşırım .

çok iyi bilgisayarım yok fakat bana göre çok iyi
oyunlardan zevk alıyorum çeşitli oyunlar oynuyom ama film dizide izliyom
ful oyun oynamıyom

güzel hikayeli oyunlar bulur oynarsam chill chill mutlu ouyordum da şu rekabetçi oyunlar oynadım mı sinirlenip haftalarca başına oturmuyorum. bence eskiden hikayeli oyun az oynayabilirdik şimdi hepsini bitirdiğimiz için oynayacak heves kalmadı

Geri