Neler Yeni

İyi Ping değerleri için internet sağlayıcı önerisi

hamzaersoy

80+ Bronze
ayın 1'inde yeni bi internet sağlayıcısına geçmem gerek ama bütün sağlayıcıların hem iyi hem kötü yorumları var o yüzden bir türlü adam akıllı karar veremedim düzgün ve ping değerleriyle bilinen sağlayıcıları söyleyebilirseniz çok sevinirim. altyapım VDSL 48mbps destekliyor ama 100/20 bağlatmak istiyorum. upload değeri de benim için önemli.

Ekler

• 2.png
    2.png
    182.5 KB · Hit: 49

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,818
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
En iyi pingi genelde Türk Telekom ile alırsın.

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi pingi genelde Türk Telekom ile alırsın.
çok az bi rezillik çekme payı bırakarak f/p olsun istiyorum. aylık 500 600lere çıkmayacağım bir sağlayıcı istiyorum diyebilirim. comnet netspeed gibi şeylerle aralarında dağlar kadar fark olur mu ki

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
TürkNet'e bakabilirsiniz uzun zamandır kendim kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye dek.

hamzaersoy

80+ Bronze
TürkNet'e bakabilirsiniz uzun zamandır kendim kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye dek.
ben de türknetin iyi geleceğini düşünüoyrum fakat üstteki cevapta yazdığım gibi biraz rezillik çekme payı bırakarak daha ucuz bir muadilini arıyordum

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
ben de türknetin iyi geleceğini düşünüoyrum fakat üstteki cevapta yazdığım gibi biraz rezillik çekme payı bırakarak daha ucuz bir muadilini arıyordum
Macera aramaya gerek yok adı bilinen bir operatöre geçmek en akıllıcası. Telekom olur TürkNet olur vs.

hamzaersoy

80+ Bronze
Macera aramaya gerek yok adı bilinen bir operatöre geçmek en akıllıcası. Telekom olur TürkNet olur vs.
comnet 100/20 için yıllık 3.667tl isterken(yıllık ödemede indirimli oluyor), türk telekom yıllık ödemede 7-8k istiyor. macera aramıyorum fakat çıkabileceğim bütçeler değiller bunlar o yüzden daha düşük tier sayılabilecek internet sağlayıcıları arasında düzgün bi maden çıkar mı diye araştırıyorum

Top Bottom