🔥İndirim İyzico Bayram Alışverişine %25 İndirim İtopya'da da geçerli!

Valla bende anlamadim ya.Bayram var ilk yok.
Açıklamayı okuyor musunuz? 2 iş günü sonunda para yattığını söylüyor içinizi sinmiyorsa arayın müşteri hizmetlerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada pckolik'te geçerli mi acab

Bu indirim gaming gen de geçerli mi

Açıklamayı okuyor musunuz? 2 iş günü sonunda para yattığını söylüyor içinizi sinmiyorsa arayın müşteri hizmetlerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada pckolik'te geçerli mi acab
Para aninda yatiyor.Musteri hizmetlerini de aradim ilk siparise cashback yok.

Valla bende anlamadim ya.Bayram var ilk yok.
Daha önce iyzico ile itopyadan alışveriş yapma ihtimaliniz var mı. Çünkü bazen bazı sitelerde alışveriş yaparken iyziconun sistemi gelip oraya şifre giriyoruz ya. O mu denk geliyor ilk alışverişten saymıyor diye düşünüyorum.

İlk siparişe cashback itopyada yok değil mi şimdi ona göre gaming genden alacağım teşekkürler bu arada bende bu ssd yi alasım var ama ilk siparişe 500 yoksa kafamı karıştırıyor

İlk siparişe cashback itopyada yok değil mi şimdi ona göre gaming genden alacağım teşekkürler bu arada bende bu ssd yi alasım var ama ilk siparişe 500 yoksa kafamı karıştırıyor
uygulamadan baktım ilk siparişe 500 gaming gen qp gencer gaming zio wraith laptopcomtr var

Vodafone payle yapılıyor
Hocam dediğinizi yaptım, önce kampanyaya katılıp iyzicoya bakiye yükledim. Daha sonra sanal kart oluşturup vodafone paye girip bakiye yukleden 1000tl yükledim. Cashback falan gelmedi. Musteri hizmetleri de geçerli değil orda diyor

Bende oyle ikilemde kalmistim fakat gaming gende duzgun ssd yok.

Hocam dediğinizi yaptım, önce kampanyaya katılıp iyzicoya bakiye yükledim. Daha sonra sanal kart oluşturup vodafone paye girip bakiye yukleden 1000tl yükledim. Cashback falan gelmedi. Musteri hizmetleri de geçerli değil orda diyor
Nasıl yani cashback gelmedi

Bende oyle ikilemde kalmistim fakat gaming gende duzgun ssd yok.
Aynen gaming gen den önce klavyeyi alayım oradan gelenle de yeni hesap açıp ssd alayım diyorum itopyadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,735
Üyeler
174,232
Son üye
Kanyev
Geri