Açıklamayı okuyor musunuz? 2 iş günü sonunda para yattığını söylüyor içinizi sinmiyorsa arayın müşteri hizmetleriniValla bende anlamadim ya.Bayram var ilk yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada pckolik'te geçerli mi acab
Açıklamayı okuyor musunuz? 2 iş günü sonunda para yattığını söylüyor içinizi sinmiyorsa arayın müşteri hizmetleriniValla bende anlamadim ya.Bayram var ilk yok.
Para aninda yatiyor.Musteri hizmetlerini de aradim ilk siparise cashback yok.Açıklamayı okuyor musunuz? 2 iş günü sonunda para yattığını söylüyor içinizi sinmiyorsa arayın müşteri hizmetlerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada pckolik'te geçerli mi acab
dalga mı geçiyorlar? Ne anladım ben bu işten.Para aninda yatiyor.Musteri hizmetlerini de aradim ilk siparise cashback yok.
Daha önce iyzico ile itopyadan alışveriş yapma ihtimaliniz var mı. Çünkü bazen bazı sitelerde alışveriş yaparken iyziconun sistemi gelip oraya şifre giriyoruz ya. O mu denk geliyor ilk alışverişten saymıyor diye düşünüyorum.Valla bende anlamadim ya.Bayram var ilk yok.
uygulamadan baktım ilk siparişe 500 gaming gen qp gencer gaming zio wraith laptopcomtr varİlk siparişe cashback itopyada yok değil mi şimdi ona göre gaming genden alacağım teşekkürler bu arada bende bu ssd yi alasım var ama ilk siparişe 500 yoksa kafamı karıştırıyor
Orda da pek iyi ssd yok süper ikilem 500tl da az para değiluygulamadan baktım ilk siparişe 500 gaming gen qp gencer gaming zio wraith laptopcomtr var
Hocam dediğinizi yaptım, önce kampanyaya katılıp iyzicoya bakiye yükledim. Daha sonra sanal kart oluşturup vodafone paye girip bakiye yukleden 1000tl yükledim. Cashback falan gelmedi. Musteri hizmetleri de geçerli değil orda diyorVodafone payle yapılıyor
Bende oyle ikilemde kalmistim fakat gaming gende duzgun ssd yok.İlk siparişe cashback itopyada yok değil mi şimdi ona göre gaming genden alacağım teşekkürler bu arada bende bu ssd yi alasım var ama ilk siparişe 500 yoksa kafamı karıştırıyor
Nasıl yani cashback gelmediHocam dediğinizi yaptım, önce kampanyaya katılıp iyzicoya bakiye yükledim. Daha sonra sanal kart oluşturup vodafone paye girip bakiye yukleden 1000tl yükledim. Cashback falan gelmedi. Musteri hizmetleri de geçerli değil orda diyor
Aynen gaming gen den önce klavyeyi alayım oradan gelenle de yeni hesap açıp ssd alayım diyorum itopyadanBende oyle ikilemde kalmistim fakat gaming gende duzgun ssd yok.
Nasıl yani cashback gelmedi
Özelden yazdımNasıl yani cashback gelmedi