E ege18 80+ Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 166 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ege Pazartesi, 19:03 #1 İyzico güvenilir mi? Onaysız yani 18 yaş altı kullanıcılar para yükleyip harcayabiliyor mu? Ve kampanyaları neler? RDR2 almayı düşünüyorum cashback var mı? Varsa ne kadar iade ediyor?
İyzico güvenilir mi? Onaysız yani 18 yaş altı kullanıcılar para yükleyip harcayabiliyor mu? Ve kampanyaları neler? RDR2 almayı düşünüyorum cashback var mı? Varsa ne kadar iade ediyor?
KELOĞLAN'IN TARAĞI 80+ Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 248 Dahası Reaksiyon skoru 75 İsim Utku Pazartesi, 19:03 #2 İyzico güvenlidir çoğu işyerinin ödeme altyapısıdır.Diğer soruları bilmiyorum şuan.
E ege18 80+ Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 166 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ege Pazartesi, 19:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KELOĞLAN'IN TARAĞI yazmış: İyzico güvenlidir çoğu işyerinin ödeme altyapısıdır.Diğer soruları bilmiyorum şuan. Devamı için tıklayın... Sanırım sadece kitap ve dergi için kampanyaları varmış herkes kullanınca ben de geniş kapsamlı bir şey sandım.
KELOĞLAN'IN TARAĞI yazmış: İyzico güvenlidir çoğu işyerinin ödeme altyapısıdır.Diğer soruları bilmiyorum şuan. Devamı için tıklayın... Sanırım sadece kitap ve dergi için kampanyaları varmış herkes kullanınca ben de geniş kapsamlı bir şey sandım.