Yardım İyzico ile ilk ödeme

cios

80+
Reaksiyon skoru
34
Direk casback gelmesi lazımdı 500₺

Ben şöyle yaptım, iyzico hesabımı açtım kampanyaya katıldım sonrasında iyzico sanal kartı açtım sonra iyzico hesabıma garanti bankamdan para aktarımı yaptım sonrasında hesabıma 5 dk içinde düştü ve ürünümü satın aldım 1 dk geçmeden 500 tl cash back geldi, sende direkt cash back gelmemesi garip bir durum belki şuna bağlayabiliriz iyzico hesabına atman gerekebilirdi parayı, sen sadece alt yapıyı kullanarak ürün satın aldığın için cash back yapamamıştır diye yorumladım.

Ödemeyi yaptığım karta ve iyzico bekiyemde cashback yokç

https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu?variant=48666267746497

Forumdan gördüğüm tavsiyeler üzerine bu gamepad'i aldım ve ödemesini iyzico ile yaptım uygulamadan kayıt olup kampanyaya katıldım ödeme ekranından iyzico ile öde seçeneğini seçip bir bankanın banka kartı ile ödeme yaptım doğru yapıp yapmadığımdan emein değilim yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj geliyor örneğin 500 TL cashback geldi diye

Ben şöyle yaptım, iyzico hesabımı açtım kampanyaya katıldım sonrasında iyzico sanal kartı açtım sonra iyzico hesabıma garanti bankamdan para aktarımı yaptım sonrasında hesabıma 5 dk içinde düştü ve ürünümü satın aldım 1 dk geçmeden 500 tl cash back geldi, sende direkt cash back gelmemesi garip bir durum belki şuna bağlayabiliriz iyzico hesabına atman gerekebilirdi parayı sen sadece alt yapıyı kullandığın için cash back yapamamıştır diye yorumladım.
İptal edip bende mi böyle yapsam ilk sipariş kampanyası iptal olurmu?

Tam net bilgi veremem hocam ama iyzico hesabından alışveriş yapmadığın için bence kampanya hâlâ senin için aktif olabilir çünkü sen sadece iyzico alt yapısını kullanarak başka bir bankadan ürünü satın almışsın, kampanyada istenilen sanırım iyzico hesabına parayı atıp tamamen iyzico hesabından paranın çekilmesi gerekli bu şekilde olduğu zaman cash back geliyor diye anladım ben.

Öyle yapmak zorunda değilsiniz ancak ilk siparişiniz değilse daha önce iyzico kullanarak ödeme yaptıysanız ilk ödeme olan 500 TL kampanyasının parası yatmıyor.

İyzico hesabınızda yaptığınız ödeme işlemi gözüküyor mu?

Kampnayaya katıldın mı? Direk hediye paranın gelmesi lazım gelmediyse sıkıntı vardır.

Kampanyaya katıldım ve hesap alışveriş geçmişinde gözüküyor desteğe yazalı 1 saat oldu hala gören yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siparişimi iptal ettim bu fiyat bandına bundan iyi gamepad öneriniz varsa onalra bakabilirim

Geri