İyzico İle ödemede indirim

sosmank

80+
Reaksiyon skoru
2
İyzcio ile gaming gen tr den bise almak istedim bu %25 indirim nasil oluyor anlamadim ne yapmam lazim . 1001 tl diyor 750 kusur olmicak m?i

Ekler

• 1000006341.webp
    1000006341.webp
    80.6 KB · Hit: 41
Ödemeyi tamamladıktan sonra en geç 2 iş gününde harcadığın tutarın %25'i iyzico hesabına yatacak

%25 lik kampanyaya katıldın dimi iyizico uygulamasından
yoksa gelmez para ben iyizicodan gaming gendeki %25 lik kampanyaya katılmadım ilk alışverişe katıldım eksik aldım parayı dikkat et katılıp katılmadığına parada bende hemen gelmişti

Ödemeyi tamamladıktan sonra en geç 2 iş gününde harcadığın tutarın %25'i iyzico hesabına yataca
yoksa gelmez para ben iyizicodan gaming gendeki %25 lik kampanyaya katılmadım ilk alışverişe katıldım eksik aldım parayı dikkat et katılıp katılmadığına parada bende hemen gelmişti
%25 cashbaktan sonra %10 luk cashbakde olacak mı

hayır kampanyaların birleşmiyor olması lazım önce %25 lik kampanyayı kullan fazla iade al sonra %10 uda istersen kullanırsın

yoksa gelmez para ben iyizicodan gaming gendeki %25 lik kampanyaya katılmadım ilk alışverişe katıldım eksik aldım parayı dikkat et katılıp katılmadığına parada bende hemen gelmişt

hayır kampanyaların birleşmiyor olması lazım önce %25 lik kampanyayı kullan fazla iade al sonra %10 uda istersen kullanırsın
İksii ayni anda olmuyor mu

denemedim ama olmaz mantıkken ilk önce %10 luk kampanya vardı daha sonra %25 çıktı oyüzden manıken birleşmezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemedim ama olmaz mantıkken ilk önce %10 luk kampanya vardı daha sonra %25 çıktı oyüzden manıken birleşmezler
zaten en fazla 500 tl kazanıyorsun

Geri