Neler Yeni

İYZİCO Ödeme ile ilgili Sorular

shankar1

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,048
Arkadaşlar şuan bir çok site iyzico ile ödeme seçeneği ile 10 indirim gibi seçenekler sunuyor geçenler geminggn üstünden phantom sprit 1610 lira almıştım

300+ 161 lira iyzico kredim var

bunu nerede ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Yani sadece iyzico ile öde seçeneği ile mi kullanılır??

Yoksa hepsiburada amazon gibi yerlerde kullabilir miyim?

Hem forumdaki herkes konuyu okuyarak kendileride aydınlanır ve kampanyaları değerlendirir

iyzico ile ödeme yapabildiğin sitelerde ve uygulamalarda kullanabilirsin ben bi tane mama sitesinde kullanmıştım

Yani amazonda felan kullanamiyorum bu iyzicoda sanal kart oluştur yada fiziksel kart siparis ver diyor orada da mi olmaz mesela
iyzico ile ödeme yapabildiğin sitelerde ve uygulamalarda kullanabilirsin ben bi tane mama sitesinde kullanmıştım

İyzico kart oluşturup istediğin her yerde harcayabilirsin

İyzico kart oluşturup istediğin her yerde harcayabilirsin
iyzico ya üye oldum gerekli (kimlik yüz tanıma ) gibi işlemleri de yaptım bir yerden kampanyaya katıl demem gerekiyor mu yoksa gencergamıng pckolik gibi sitelerden iyzico ile öde seçeneğini yapsam otomatik kampanyaya katılmıs olacak mıyım

iyzico ya üye oldum gerekli (kimlik yüz tanıma ) gibi işlemleri de yaptım bir yerden kampanyaya katıl demem gerekiyor mu yoksa gencergamıng pckolik gibi sitelerden iyzico ile öde seçeneğini yapsam otomatik kampanyaya katılmıs olacak mıyım
katılman gerekiyo

teknobiyotikte varmıdır acaba. x123 duo alınır mı? olursa alırım

Uygulamada katıl tuşu var onlara bas

Geri