Neler Yeni

İzin Alınmadan Şarkı Klibinde oynatıldım Veri ihlali (KVKK)

FurkanIIy

80+ Bronze
aga hiçmi bişey cıkmaz ya
Seneler evvel tarikat yurdunda çocuklara tecavüz edildiği ortaya çıktı, adamlara bir şey olmadı. Youtube videosunda oynadın diye dava açarsan dalga geçerler seninle. Yani benim görüşlerim bu yönde.

Fakat bir de olayın şu tarafı var; hakkını sonuna kadar savunman kötü bir şey değil. Denemek için ile dava açabilirsin. Avukat masraflarını karşılayacak gücün varsa tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
bişey çıkmaz ama siz bilirsiniz hocam arkadaşlarınıza söylemeseydiniz keşke geçmiş olsun

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Aşure verdilermi bari

.RBO.

80+ Silver
Knk youtube devlet kurumu degilki youtubeye mail atabilirsin veya telif vs deneyebilisin youtube platformdan kaldırabilir

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
selamlar arkadaşlar olay anasınıfında yaşandı o zamanlar kücüktüm pek hatırlamıyorum ana sınıfı bi gün bizi bi yere gotürmüştü klip öekşmleri iöin veli izni olmadan kendi istekleri ile goturdüler sonra bizim vidomuzu fotorafımızı çektiler benimde canım aşure çekti youtubeda aşure nasıl yapılır diyte arattım karşıma aşure eğitici cocuk klibi adlı bi video cıktı bi bakım dedim kendimi gördüm kanalı felan biraz araştırdım bi tarikatın cocuk kanaılmış bdn bu videyu nasıl kaldırtabilirim
arkadaki çaydanlık mısın hangisi sensin a

Top Bottom