Neler Yeni

İzinli devamsızlık 22 gün oldu. Takdir alır mıyım?

Green MAN

80+ Bronze
Devamsızlıl 1.png

Arkadaşlar göründüğü üzere İzinli 22, Özürlü devamsızlık 19, Özürsüz devamsızlık 2,5 gün olarak gözüküyor takdir alır mıyım?

Son düzenleme:

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunları, eğitim, sağlık
Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçtiğimiz aylarda yayımladığı yönetmelik değişikliğiyle birlikte takdir ve teşekkür belgesini de içeren ödül sistemini değiştirdi. Buna göre, 5 Gün Devamsızlık yapan öğrenci, takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanamayacak. Ayrıca devamsızlık süresi 10 günü, toplamda ise 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak.

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzinli 22, Özürlü devamsızlık 19 bu sınıf geçmeye bi engel teşkil eder mi. Özürlü devamsızlık 20 günü geçmemesi lazımmış galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçtiğimiz aylarda yayımladığı yönetmelik değişikliğiyle birlikte takdir ve teşekkür belgesini de içeren ödül sistemini değiştirdi. Buna göre, 5 Gün Devamsızlık yapan öğrenci, takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanamayacak. Ayrıca devamsızlık süresi 10 günü, toplamda ise 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak.

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
kaçıncı sınıfsın

Silinsin

80+ Silver
Alırsın diye düşünüyorum özürlü devamsızlığın etkileyeceğini düşünmem adı üstünde özürlü bir devamsızlık.

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
muhtemelen belge alınmıyor galiba ama 12.sınıf olduğun için değişiklik olabilir

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
hocam özürlü 20 günü geçince sınıfta kalıyosun diye biliyorum

şahin doğan

80+ Platinum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
İşte özürlü 19 gün yazıyor. İzinli 22 gün yazıyor hangisi geçerli kafam karıştı.
toplamı baz alınıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplamı baz alınıyor hocam
mesela benim özürsüz 11 özürlü 13 umarım bende sınıfta kalmam silinmesi için dilekçe verdim hala silmediler yarın okula gidicem silsinler diye umarım silerler

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Alabilirsiniz. Özürsüz devamsızlığınız 5'i geçerse belge alamıyorsunuz. Sizin daha 2,5 gün. Özürlü 20'yi yahut özürsüz 10'u geçerse de sınıfta kalıyorsunuz. Fakat sizin özürlü 19, özürsüz 2,5. Bir sorun yok yani.

Top Bottom