Neler Yeni

İzinsiz ses kaydı davası

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Birisi discorda ben konuşurken bunu videoya almış ve youtbeye yüklemiş bende Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesinde özel hayatın gizliliğini ihlal suçu nun içinde bulunan izinsiz görüntü ve ses kaydından dolayı dava açmak istiyorum sizce uğraşıyımı. Tanıdık avukatlar var yaşında 18 üstü

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Sıkıntılı bir ses kaydıysa uğraş tabii ki.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Birisi discorda ben konuşurken bunu videoya almış ve youtbeye yüklemiş bende Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesinde özel hayatın gizliliğini ihlal suçu nun içinde bulunan izinsiz görüntü ve ses kaydından dolayı dava açmak istiyorum sizce uğraşıyımı. Tanıdık avukatlar var yaşında 18 üstü
Siber suçlara ihbar et önce bence. Daha kolay belki çözülür sorun.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
özel hayatınız ihlal olmamış bu durumda.Ses kaydı ince bi çizgidir bazı durumda sıkıntısız bazı durumda sıkıntılı olabiliyor.Ne konuştugunuza dahil değişebilecek konular.

Top Bottom