Neler Yeni

İzlediğim veya Komik olan Şeylerden Zevk alamıyorum?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bilmiyorum belki depresyona falan gireceğim Ama Nedense İzlediğim Dizilerden animelerden zevk alamadım alamıyorum istesem bile Aynı Şekil oyunlar içinde geçerli Kısa zaman önce Kaguya-sama: Love is War Animesi beni güldürdü ve tek nefeste bitirdim cidden ondan zevk aldım ama diğerlerinden alamadım nedense uzun zaman önce Rick ve morty izledim onda aynı şekilde az çok zevk verebildi sadece

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bilmiyorum belki depresyona falan gireceğim Ama Nedense İzlediğim Dizilerden animelerden zevk alamadım alamıyorum istesem bile Aynı Şekil oyunlar içinde geçerli Kısa zaman önce Kaguya-sama: Love is War Animesi beni güldürdü ve tek nefeste bitirdim cidden ondan zevk aldım ama diğerlerinden alamadım nedense uzun zaman önce Rick ve morty izledim onda aynı şekilde az çok zevk verebildi sadece
Tonikaku Kawaii izle istersen 12 bölüm + 1 bölümlük ova kısa da kafanı rahatlatır

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Sıkıldığın şeyi yapmaya devam etmek zorunda değilsin. Bir süre ara ver, sonra hevesin geri gelince yaparsın.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Şuan Tsurezure Children diye Romatik komedi buldum Ara sıra bana gülümseme vermekte.
O bitince dediğim animeyi izle tavsiye ederim mutlu eder hatta kaguya sama love is war mangası 200 bölümden fazla animede izlediğin bölümlerin olduğu manga bölümlerini geçersin görmediklerini okursun o bile baya sarıyor

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Sıkıldığın şeyi yapmaya devam etmek zorunda değilsin. Bir süre ara ver, sonra hevesin geri gelince yaparsın.
Zaten Sürekli yapmıyorum Baya uzun süre Ara verdim Sosyal medya'ya Dizi izlemeye Oyun oynamaya Sadece o son 1 ayda tekrar başlamaya deniyorum ama olmuyor zevki alamıyorum bir türlü bir yıldan fazladır öyle.

Gloxy

80+ Bronze
Suç sadece filmde değil bence şuan büyük ihtimal çevrende rahatsız veya mutsuz olduğun şeyler vardır. Kendimden biliyorum keyifsiz olduğum zaman komik bir şey izlesem bile boş ve komik gelmiyor ama mutluykende boş boş şeylere gülebiliyorum bence bu o anki durumuna ve hayat enerjine bağlı

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Suç sadece filmde değil bence şuan büyük ihtimal çevrende rahatsız veya mutsuz olduğun şeyler vardır. Kendimden biliyorum keyifsiz olduğum zaman komik bir şey izlesem bile boş ve komik gelmiyor ama mutluykende boş boş şeylere gülebiliyorum bence bu o anki durumuna ve hayat enerjine bağlı
Evet haklısın %80 falan o son zamanlarda cidden baya büyük sorunlar ve olay oldu ve cidden canım sıkıldı belki ondandır özellikte o son yıl içinde ama Komik bir şey olduğu zaman gülebiliyorum Kaguya sama love war uzun süre sonra tekrar beni güldürebildi.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Zaten Sürekli yapmıyorum Baya uzun süre Ara verdim Sosyal medya'ya Dizi izlemeye Oyun oynamaya Sadece o son 1 ayda tekrar başlamaya deniyorum ama olmuyor zevki alamıyorum bir türlü bir yıldan fazladır öyle.
Belki daha fazla bir beklemeye ihtiyacın vardır. Bu sırada başka şeylere sarmayı denedin mi?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,616
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Belki daha fazla bir beklemeye ihtiyacın vardır. Bu sırada başka şeylere sarmayı denedin mi?
iki tane Kitap yazdım Makaleler yazdım onlarca Yüzlerce resim yaptım ama bunun dışında Oyun bile modelledim Şiirler yazdım sayısını bile hatırlamıyorum Ama onları yaparken o kadar zevk almadım ve Bunun dışında Kız arkadaş falan denedim pek işime yaramadı.

Top Bottom