Milletin parası gidiyor seçimde de böyle aşırı israf yapıldı saçmaydı.Kabul etmiyorum konsere 10000 kişi gitse kişi başı 2300tl yapıyor ben böyle bir saçmalık görmedim. İzmirin yolları suyu işi tabiri caizse bok gibi boşuna para harcıyorlar
Bunun onlarca katı yapılıyor, bu sadece görünen yüzü. Bunun partisi falan yok cidden hepsi parayı boşa harcama konusunda usta.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Bunun a partisi b partisi yok böyle israflar olamaz.
Seçimde de milyarlarca tl harcandı yazık değil mi ?Bunun onlarca katı yapılıyor, bu sadece görünen yüzü. Bunun partisi falan yok cidden hepsi parayı boşa harcama konusunda usta.
aynen aynen yalandırYalandır.
Dostum her gördüğüne inanma. Adam ücretsiz çıktı konsere. Zaten bu konseri olayı da buydu fakat nereden uydurduysalar ki bırak belediyeyi normal konserlerden bile bu parayı alamıyorlar ne 23 milyon TL'si ?aynen aynen yalandır
kesin ücretsizdir be disneye de laf etmedi çakma atatürkçüDostum her gördüğüne inanma. Adam ücretsiz çıktı konsere. Zaten bu konseri olayı da buydu fakat nereden uydurduysalar ki bırak belediyeyi normal konserlerden bile bu parayı alamıyorlar ne 23 milyon TL'si ?
Yav konuyla ne alakası var. Ortalıkta bir kanıt mı var 23 milyon TL aldığına.kesin ücretsizdir be disneye de laf etmedi çakma atatürkçü