Kyuten
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 51
- İsim
- Shimazu
Arkadaşlar iki gece damda yattım. Gök yüzünü seyrederken hareket eden ışıklar fark ettim. Daha önce deniz kenarında gördüğümüz iha ya da siha gibiydi. Fakat ışıkları ondan farklıydı. Deniz kenarlarında mülteci ve yunan problemi var hadi tamam da, şehir içinde uçan dronlar ne alaka anlamadım. Gece 12 - 2 arası olması gerek, yanlış hatırlamıyorsam o aralarda bazen aynı anda gök yüzünde 3 tane olacak şekilde dronlar gördüm. Ne kadar uçağa benzese de uçaklar sadece dümdüz giderler. Yalpa yapacak veya hızla sağ sol yapacak araçlar değiller. Bizim gördüklerimiz uçağın aksine, sağ ve sola doğru hızlı manevralar yapabiliyorlardı. Sayısı ise, sadece uyanık olduğum 12 - 2 saatleri arasında en az 11, maksimum 17 taneydi (görebildiklerimiz bu kadardı). 17 sayısı için maksimum yazdım çünkü aradaki 6 şeyin uçak olma ihtimali de vardı, onlar dümdüz gidiyorlardı (ama hiç bir şekilde uçak sesi duyulmuyordu.). Konu hakkında fikri olan, ya da benim gibi bu dron ya da iha, siha ne derseniz işte gören oldu mu?