Neler Yeni

Izmir ve çevresinde motosiklet servis önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
arkadaşlar 25 kasım tarihinde motorsiklet ile bir kaza geçirdim. Tamir için bakımlara gittiğim yere gittim ama 10k dan fazla masraftan söz etti. Açıkçası yıllardır motor kullanan birisiyim ve bu kadar masraf olacağını düşünmüyorum sizin gitmiş olduğunuz servis ve ya ömerebileceğiniz yer var mı.
motor 250SR
NOT: Hızlı bir şekilde araç önüme kırdı ve tam duramayıp arka jantına vurdum 10-20 gibi bir hız ile ön lastik jant arasına kıstı ve yanaktan yarıldı motolastik mağzasına gidip onu değiştirdim jant sağlam ama ön teker saplaması yamulmuş :(
NOT2: bakıma dittiğim yer detaylı olarak incelemedi öyle belli bi mesafeden baktı platin(ön maşa) yamulmuş ön amortisörler eğrilmiş dedi 10K civarı masraf var dedi. öyle uzaktan bakarak nasıl anladı anlamadım tam emin misin diye sorunca sen mi biliyorsun yıllardır bu işi yapıyoruma getirdi.
önerilerinizi bekliyorum

xTURANN

80+ Silver
öyle uzaktan bakarak nasıl anladı anlamadım
Yılların verdiği tecrübe.

Motor kullanılabilir halde değilse, oradan oraya sürükleme ara servisleri, şu şu sorunu var sizde yaptırsam tahmini ne kadar fiyat çıkar diye bi sor.

Yıl olacak 2025, amortisörler tamir edilebilir halde değilse 2x amortisör 10k kabul edilebilir gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yılların verdiği tecrübe.

Motor kullanılabilir halde değilse, oradan oraya sürükleme ara servisleri, şu şu sorunu var sizde yaptırsam tahmini ne kadar fiyat çıkar diye bi sor.

Yıl olacak 2025, amortisörler tamir edilebilir halde değilse 2x amortisör 10k kabul edilebilir gibi.
motoru kullanıyorum çalışma ve ya gitmede bir problem yok. Amortisörlerde ve platinde eğrilik oduğunu sanmıyorum 120 130 gibi hızlarda sallama yok ve direksiyonu bıraktığımda hafif bi sola çekme var ama dediğim gibi saplama yamuk o yüzden olduğunu düşünüyorum. amortisörleri değişim değil tornada düzelttireceğiz dedi. değişim olsa o fiyat makul idi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,420
Üyeler
161,456
Son üye
Ömerrr Bey
Top Bottom