Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Köpekleri ses dalgasıyla kaçıran bir alet var, bunun Suriyeli kaçıranını da yapsalar keşke.
hocam bu olaya da duygusal açıdan mı baktınız acabaCahil ve saygısız insan dedikleri bu olmalı herhalde.
Lgbt çocuk gibi bunları yakalamak lazım bizim sokakta 4 kişi birine sataştı abisiyle arkadaşları aradı bıçakla geldiler 1 gün oturdukları sokağa ayak basmadılarBir de çeteleşmişler.
İkisi aynı şey değil.Dostlar sözleriniz çok ırkçı ve kırıcı. Her milletin iyisi kötüsü var lafı boşuna söylenmiyor malesef. Genel olarak Suriyeli ve Arapları pek sevmesek de millet olarak. Ben çokça bu milletlerin iyi insanını da tanıdım. Bazen başkalarını eleştirmektense kendimize de dönüp bir bakmak gerekiyor. Suriyelilerin bize çektirdiklerinden çok bizim onlara çektirdiğimiz gibi. Nicesi bu ülkede bir kuru ekmek niyetine sigortasız uzun saatler boyunca çalıştırılıyor. Kısacası bizim de onlardan aşağı kalır bir yanımız yok malesef.
Bizim atalarımız analarımız bu toprakları kaybetmemek için can pahasına savaşırken 15 yaşında çocuklar çanakalede şehit olurken onlar arkasına bakadan kaçtılar üklelerinden erkek gibi savaşsalar ülkelerini satmasalar haşa ha çalışmaya gelince umduklarını değil bulduklarını yiyecekler öyle hem sigorta hem şey çalışsınlar koyver.Dostlar sözleriniz çok ırkçı ve kırıcı. Her milletin iyisi kötüsü var lafı boşuna söylenmiyor malesef. Genel olarak Suriyeli ve Arapları pek sevmesek de millet olarak. Ben çokça bu milletlerin iyi insanını da tanıdım. Bazen başkalarını eleştirmektense kendimize de dönüp bir bakmak gerekiyor. Suriyelilerin bize çektirdiklerinden çok bizim onlara çektirdiğimiz gibi. Nicesi bu ülkede bir kuru ekmek niyetine sigortasız uzun saatler boyunca çalıştırılıyor. Kısacası bizim de onlardan aşağı kalır bir yanımız yok malesef.
Çalışmasın banane ? Ben şahsen kendimi suriyelilerden üstün görüyorum, benim ülkemde bana posta koymaya çalışan adam nasıl benle bir oluyor komiksin.Dostlar sözleriniz çok ırkçı ve kırıcı. Her milletin iyisi kötüsü var lafı boşuna söylenmiyor malesef. Genel olarak Suriyeli ve Arapları pek sevmesek de millet olarak. Ben çokça bu milletlerin iyi insanını da tanıdım. Bazen başkalarını eleştirmektense kendimize de dönüp bir bakmak gerekiyor. Suriyelilerin bize çektirdiklerinden çok bizim onlara çektirdiğimiz gibi. Nicesi bu ülkede bir kuru ekmek niyetine sigortasız uzun saatler boyunca çalıştırılıyor. Kısacası bizim de onlardan aşağı kalır bir yanımız yok malesef.