Neler Yeni

İzmir'de Türk vatandaşlar Mülteciler tarafından bıçaklandı

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
#suriyeliveafgan kardeşim yoktur benim isterseniz ırkçı diyin evet ırkçıyım sevmiyorum hiçbirini bu ülkeden bi an önce defolup gitsinler ha bizim burda böyle bir olay olsun bunlara etek zil takıp meydanda oynatirlar bi güzelde döverler

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bir de çeteleşmişler.
Lgbt çocuk gibi bunları yakalamak lazım bizim sokakta 4 kişi birine sataştı abisiyle arkadaşları aradı bıçakla geldiler 1 gün oturdukları sokağa ayak basmadılar

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Dostlar sözleriniz çok ırkçı ve kırıcı. Her milletin iyisi kötüsü var lafı boşuna söylenmiyor malesef. Genel olarak Suriyeli ve Arapları pek sevmesek de millet olarak. Ben çokça bu milletlerin iyi insanını da tanıdım. Bazen başkalarını eleştirmektense kendimize de dönüp bir bakmak gerekiyor. Suriyelilerin bize çektirdiklerinden çok bizim onlara çektirdiğimiz gibi. Nicesi bu ülkede bir kuru ekmek niyetine sigortasız uzun saatler boyunca çalıştırılıyor. Kısacası bizim de onlardan aşağı kalır bir yanımız yok malesef.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostlar sözleriniz çok ırkçı ve kırıcı. Her milletin iyisi kötüsü var lafı boşuna söylenmiyor malesef. Genel olarak Suriyeli ve Arapları pek sevmesek de millet olarak. Ben çokça bu milletlerin iyi insanını da tanıdım. Bazen başkalarını eleştirmektense kendimize de dönüp bir bakmak gerekiyor. Suriyelilerin bize çektirdiklerinden çok bizim onlara çektirdiğimiz gibi. Nicesi bu ülkede bir kuru ekmek niyetine sigortasız uzun saatler boyunca çalıştırılıyor. Kısacası bizim de onlardan aşağı kalır bir yanımız yok malesef.
İkisi aynı şey değil.

Akiran

80+ Silver
Hem kapımızı açtığımız için ülkemize geliyorlar hem de çeteleşerek bize saldırıyorlar.

Son düzenleme:

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
#ülkemdesuriyeliçocuğuistemiyorum
Bunları sevmemek ırkçılıksa ben ırkçının önde gideniyim. Benim vatanıma zarar vereni sevmemek ırkçılıksa ırkçılığın kitabını da yazarım. O kadar yani.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bizim atalarımız analarımız bu toprakları kaybetmemek için can pahasına savaşırken 15 yaşında çocuklar çanakalede şehit olurken onlar arkasına bakadan kaçtılar üklelerinden erkek gibi savaşsalar ülkelerini satmasalar haşa ha çalışmaya gelince umduklarını değil bulduklarını yiyecekler öyle hem sigorta hem şey çalışsınlar koyver.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Böyle olaylar olunca benim de koloni kurup bunları katledesim geliyor. Zaten suriyeliler, araplar yüzünden ülkede huzur, refah kalmadı. Atmak lazım.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çalışmasın banane ? Ben şahsen kendimi suriyelilerden üstün görüyorum, benim ülkemde bana posta koymaya çalışan adam nasıl benle bir oluyor komiksin.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Dağdan gelip bağdakini kovmak gibi bişey, misafir geldiler bari biraz utanma olur insanda.

Top Bottom