Neler Yeni

İzmir'de Türk vatandaşlar Mülteciler tarafından bıçaklandı

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
'İzmir’de 5 Suriyeli, 2 Türk vatandaşını önce darp etti, ardından bıçakladılar. Hastaneye kaldırılan vatandaşlar yaşam mücadelesi veriyorlar.

Dün gece yarısı saatlerinde, İzmir’in Çamdibi semtinde MA plakalı araçları ile ters yönde hızla ilerleyen 5 Suriyeli, karşıdan gelen kurye ile tartıştılar. 5 Suriyeli, yalnız başına olan genci tartaklarken, o sırada olay yerinden geçen Ziya Demirci duruma müdahale etti.

Müzisyenlik yaptığı ve düğünden çıkıp evine gitmekte olduğu öğrenilen Ziya Demirci’nin (Z. D) Suriyelilere, gencin yalnız olduğunu ve vurmamaları gerektiğini söylediği ve Suriyelilerin kurye genç ile Ziya Demirci’ye saldırdığı öğrenildi.

Arbede esnasında bölgede bulunan 10 kişilik başka bir Suriyeli grubun olaya dahil olduğu, Suriyelilerin kuryeyi kolundan, Ziya Demirci’yi ise göğsünden bıçakladıkları bildirildi.

Genç kurye ve Ziya Demirci isimli vatandaş Ege Üniversitesi hastanesi Göğüs hastalıkları bölümünde ölüm kalım savaşı verirken, 5 Suriyelinin olay yerinden hızla kaçıp uzaklaştıkları görüldü.'

Kaynak:

Ümit Özdağ tweeti:
Bunlar OverClock Şu çip leri ülkeden kovun artık.
(Bunlar yüzünden umarım perma yemem )

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Çalışmasın banane ? Ben şahsen kendimi suriyelilerden üstün görüyorum, benim ülkemde bana posta koymaya çalışan adam nasıl benle bir oluyor komiksin.
2021 yılındayız artık. Bıraksak mı böyle ırkçı söylemleri? Seni gibi düşüncede olan insanların Amerika'da ki #blacklivesmatter olayını desteklemesi de bana komik geliyor. Irkçı mısınız? Değil misiniz? Bunun bir kararını verin bence önce. Bu ve yukarıda yazdığım her şey benim fikir ve düşüncemdir. Kimseyi ikna etmek zorunda değilim. Kimse de dusuncelerime katılmak zorunda değil.

Tek değinmek istediğim konu bir insan yüzünden bütün milleti aynı tutmak çocukça bir yorumdan ibaret sadece.

Bahsi geçen olayda konuşulması gereken konu bu davarlığı yapan kişilerdir. Suçsuz günahsız hakkıyla yaşamaya çalışan bir Suriyeli kesmi de var bu ülkede. Onları bu kahpelerle bir tutmayın.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
2021 yılındayız artık. Bıraksak mı böyle ırkçı söylemleri? Seni gibi düşüncede olan insanların Amerika'da ki #blacklivesmatter olayını desteklemesi de bana komik geliyor. Irkçı mısınız? Değil misiniz? Bunun bir kararını verin bence önce. Bu ve yukarıda yazdığım her şey benim fikir ve düşüncemdir. Kimseyi ikna etmek zorunda değilim. Kimse de dusuncelerime katılmak zorunda değil.

Tek değinmek istediğim konu bir insan yüzünden bütün milleti aynı tutmak çocukça bir yorumdan ibaret sadece.

Bahsi geçen olayda konuşulması gereken konu bu davarlığı yapan kişilerdir. Suçsuz günahsız hakkıyla yaşamaya çalışan bir Suriyeli kesmi de var bu ülkede. Onları bu kahpelerle bir tutmayın.
Hocam kusura bakmayın bu insanların ülkeden gönderilmesi lazım iyi yada kötü fark etmez umurumda değil.

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Hocam kusura bakmayın bu insanların ülkeden gönderilmesi lazım iyi yada kötü fark etmez umurumda değil.
Bende gitmeleri taraftarıyım o konuda bir fikir ayrılığımız yok hocam.

En İyi Cevap
1
Arapları sevmemek ırkçılıkla evet ben ırkçıyım hiçbirini günahım kadar sevmiyorum hepsi aynı geldiklerinden beri sevmedim halen daha sevmiyom bu zamana kadar hiç bir arapla alışveriş yapmadım yapmam

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Banane arkadaşım hiç biri gram umrumda değil, suçsuz değil dediğin kişiler bayramda koşa koşa ülkesini gitmeyi biliyor geride dönmesinler, ayrıca dediğin olayıda desteklemedim iyi sallamışsın bir yerlerinden. Evet suriyelilere karşı ırkçıyım varmı bir sıkıntı ?

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Banane arkadaşım hiç biri gram umrumda değil, suçsuz değil dediğin kişiler bayramda koşa koşa ülkesini gitmeyi biliyor geride dönmesinler, ayrıca dediğin olayıda desteklemedim iyi sallamışsın bir yerlerinden. Evet suriyelilere karşı ırkçıyım varmı bir sıkıntı ?
Tekrar ve son kez söylüyorum. Daha fazla bu konuya dahil olmayacağım. Nasıl istiyorsan öyle düşünmekte ve davranmakta özgürsün benim olduğum kadar. Ben düşüncelerine ve fikirlerine saygılı isem senden de aynısını beklerim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Besle kargayı oysun gözünü.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
'İzmir’de 5 Suriyeli, 2 Türk vatandaşını önce darp etti, ardından bıçakladılar. Hastaneye kaldırılan vatandaşlar yaşam mücadelesi veriyorlar.

Dün gece yarısı saatlerinde, İzmir’in Çamdibi semtinde MA plakalı araçları ile ters yönde hızla ilerleyen 5 Suriyeli, karşıdan gelen kurye ile tartıştılar. 5 Suriyeli, yalnız başına olan genci tartaklarken, o sırada olay yerinden geçen Ziya Demirci duruma müdahale etti.

Müzisyenlik yaptığı ve düğünden çıkıp evine gitmekte olduğu öğrenilen Ziya Demirci’nin (Z. D) Suriyelilere, gencin yalnız olduğunu ve vurmamaları gerektiğini söylediği ve Suriyelilerin kurye genç ile Ziya Demirci’ye saldırdığı öğrenildi.

Arbede esnasında bölgede bulunan 10 kişilik başka bir Suriyeli grubun olaya dahil olduğu, Suriyelilerin kuryeyi kolundan, Ziya Demirci’yi ise göğsünden bıçakladıkları bildirildi.

Genç kurye ve Ziya Demirci isimli vatandaş Ege Üniversitesi hastanesi Göğüs hastalıkları bölümünde ölüm kalım savaşı verirken, 5 Suriyelinin olay yerinden hızla kaçıp uzaklaştıkları görüldü.'

Kaynak:

Ümit Özdağ tweeti:
Ben bu insanlardan nefret ediyorum evet ben böyle şerefini bile hiçe sayıp bizim ülkemizde kendi mahallesini kurup bizim gencimizi bıçaklayanların allah belasını versin.
Bunlar iyicene hadlerini aştılar artık.
Zaten mülteci değil din kardeşlerimiz(!)

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Artık olay çok açık benim ülkemde benden rahat benden iyi yaşayıp bide benim vatandaşıma ahkam kesip zarar verse dahi elini kolunu sallayarak geziyorsalar benim bu ülkeden gitme vakim gelmiştir.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
İzmir cidden çok kötü bir hal almaya başladı. Özellikle ücra semtler Suriyeliden geçilmiyor. Güzelim İzmir ne hale geldi, güzelim Türkiye ne hale geldi. Tez vakitte defolup gitmeleri dileğiyle.
Tez vakitte biz gidelim bence daha iyi olur.

Top Bottom