Neler Yeni

İzmirliler ne düşünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
izmirde bu seçimde neler olacak çok merak ediyorum. izmirliler mevcut düzenden belediyenin çalışmamasından çok şikayetçi. bu şikayetlerini sandıkta gösterecekler mi acaba var mı izmirli aranızda ?
akp adayı ulaştırma bakanlığının desteği arkasında yol ulaşım sorununu çözeceğini söylüyor izmir artık chp kafasından çıkıp akpye diye değil hamza dağa veriyoruz diye düşünmeli
ayrıca şu otogar sorunu da çözülsün ben orada yaşamıyorum ama bu da şehrin sorunlarından biri benim gördüklerim arasında

ChristianSerratos

80+ Silver
akp oy vericeğime oy kullanmam daha iyi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,682
İsim
Selim
Terlige oy veririm diyenlere ne anlatıyorsun hocam 😄 çok değil 100 yıl gibi süre daha beklerler ihtidar olmayı 👌 onun dışında İzmir'i beğeniyorum çokta bir sorun görmüyorum otobüs kullananları bilemicem ama deneyimlemedim.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Ben İzmir'deyim hafta sonları geziyorum CHP adayını Hamza Dağ sanıyordum. Her yerde onun reklamları var parti logosuda yok afişlerde. Sonra öğrendim o Akp adayiymış başka biri vardı reklamları olan herhalde CHP nin ki o dedim meğersem oda iyi Parti'nin miş. Bu CHP nin ne reklamı var ne afişi var. Kendilerine çok güveniyorlar

melidoas6

80+ Silver
Ben İzmir'deyim hafta sonları geziyorum CHP adayını Hamza Dağ sanıyordum. Her yerde onun reklamları var parti logosuda yok afişlerde. Sonra öğrendim o Akp adayiymış başka biri vardı reklamları olan herhalde CHP nin ki o dedim meğersem oda iyi Parti'nin miş. Bu CHP nin ne reklamı var ne afişi var. Kendilerine çok güveniyorlar
İhtiyaçları yok kazanırlar yine muhtemelen

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes

Ysuflix

80+ Gold
Belediye işinin parti ile karıştırılmasından çok rahatsızım. Belediye işi adama bakar partiye değil. Ama izmirde sefalet süregelse de chpden başka bir partinin adayının kazanacağını sanmam. Şikayet edip hala değişimi denemiyorlarsa onlara öyle şehir müstehak derim bende bu durumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kaleleri olarak görüyorlar orayı adamlar propaganda yapmaya gerek bile duymuyor çalışmıyoruz yine oy veriyolar ne gerek var diyolar bildiğin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Vaat gerçekleştirmede Tunç Soyer gayet de başarılı gözüküyor. Ayrıca İzmirde yaşamayanlardan İzmirden ne ya? Onu hiç çözemesim İzmirde yalamıyorsun ama İzmir ile ilgileniyon. Mantıksız.

eneskaya6

80+ Silver
Bence izmirden daha çok İstanbul önemli. Türkiye de cok ciddi şekilde siyasi zorlama var. Sözde seçim sen kendin seçtiğini saniyorsun ama ne A partisi digerinden ne B partisi digerinden farkli. Adamlar tamamen kendi istediklerini senin önüne koyuyor seç kardeşim diyor. Ben bunlari istemiyorum bunlar iyi degil başka sececem yok olmaz sadece bu ikisi kazanabiliyor seç. Bizde kendimiz sectik saniyoruz :/

chp izmirden o kadar emin ki hiçbir şey yapmıyorlar nasıl olsa kazanıyoruz diye ama artık izmirliler bıktı. çöp kokusu ayrı, trafiği ayrı ulaşım yok toplu taşıma yok izmir gibi bir şehre hayret ediyorum. hamza dağ bir piyango körfez geçidi projesi olsun alsancak projesi olsun sosyal konut projeleri vs hepsini yapar bu adam. izmirlilerin artık particiliği bırakıp şehirleri için iyi düşünmeleri lazım

evet kendi de açıklamalarında belli bi kesime değil herkese hitap etmek istediğini söylediği için parti üzerinden yapmıyor iyi bir yol izliyor bence sadece vaatlerini bilse takip etse izmirliler oylarını verirler bence.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
İzmir gibi bir yerde AKP alması çok zor chp 4 yıl bir şey yapmasın yine seçilir

Top Bottom