Neler Yeni

İzmirliler ne düşünüyor

Gloxy

80+ Bronze
izmirde bu seçimde neler olacak çok merak ediyorum. izmirliler mevcut düzenden belediyenin çalışmamasından çok şikayetçi. bu şikayetlerini sandıkta gösterecekler mi acaba var mı izmirli aranızda ?
akp adayı ulaştırma bakanlığının desteği arkasında yol ulaşım sorununu çözeceğini söylüyor izmir artık chp kafasından çıkıp akpye diye değil hamza dağa veriyoruz diye düşünmeli
ayrıca şu otogar sorunu da çözülsün ben orada yaşamıyorum ama bu da şehrin sorunlarından biri benim gördüklerim arasında
zp veya mp
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzmir gibi bir yerde AKP alması çok zor chp 4 yıl bir şey yapmasın yine seçilir
%52 den pek bir farkları yok zaten

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
zp veya mp
Mesaj otomatik birleştirildi:

%52 den pek bir farkları yok zaten
52 veya 48 ikisi aynı benim gözümde hiçbir siyasetçiye saygım yok artık kötünün iyisi diye seçeceğiz mecburen

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Demokrasiye karşı olduğum için ben kullanmayacağım, hemşehirli` lerim yine Chp`ye oy verir, başka bir partinin oy alması şuan için zor kolay kolay değişmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
takım tutar gibi parti tutmaktan olan yine insanlara oluyor. hangi şehir iyi yönetilemiyosa sonraki seçimde gitmeli o aday.,partiye değil isme hizmete bakılsa insanımız böyle düşünse kendi faydalarına olacak. izmirin bitmeyen sorunları varsa yıllardır chp baştaysa gönderilecek bi dönem ya da parti kendi gidecek ya

Top Bottom