Neler Yeni

Yardım İznim olmadan garantide ekran akrtım iade edilir mi?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
GamingGen'den 22.700tl ye bu sistemi aldım 1 ay önce , ekran kartında coil whine var servise yolladıgımda değişim veya iade cıkacak büyük ihtimal , ama sitede ekran kartı stokta yok şimdi bana bunlar 7k para iadesi mi yapar? , site cok anlayışsız , monitör değişimini de direk iade yapmıslardı haber vermeden.. ekran kartını servise yollayacaktım ama faturaya baktıgımda şaşırdım doğrusu sitede 17k görünen ekran kartı 7k sayılmış toplu alınca... Ne Düşünüyorsunuz Yardımınıza İhtiyacım Var..
Ekran görüntüsü 2022-08-20 005920.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

YARDIM::

Son düzenleme:

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
İade alırlarsa -ki ASUS uğraşmaz, direkt iade alır- fatura tutarını iade ederler. Kararların çoğu iade/değişim olarak çıkar. Yani isterseniz iade isterseniz değişim alırsınız ancak firma yine bilgi vermeden iade alırsa bilemem. Ürün stokta yoksa zaten iade alırlar, muadil bir ürünle değişim yaparlar mı sormak lazım.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade alırlarsa -ki ASUS uğraşmaz, direkt iade alır- fatura tutarını iade ederler. Kararların çoğu iade/değişim olarak çıkar. Yani isterseniz iade isterseniz değişim alırsınız ancak firma yine bilgi vermeden iade alırsa bilemem. Ürün stokta yoksa zaten iade alırlar, muadil bir ürünle değişim yaparlar mı sormak lazım.
FİRMAYA SORDUM SİZE SORMADAN İADE ETMEYİZ DENİLDİ , ASUS İADE YAPMAZ DEĞİLMİ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,704
İsim
Hacı
Para iadesi falan olursa kaybınız çok büyük olur.
Ses çok mu fazlaydı?
Değişim kabul edin, para iadesi yerine kullanın.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para iadesi falan olursa kaybınız çok büyük olur.
Ses çok mu fazlaydı?
Değişim kabul edin, para iadesi yerine kullanın.
değişim isteyeceğim fakat bana sormadan iade olur diye korkuyorum..

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
FİRMAYA SORDUM SİZE SORMADAN İADE ETMEYİZ DENİLDİ , ASUS İADE YAPMAZ DEĞİLMİ?
Dediğim gibi kararların çoğu iade/değişim olarak çıkar ve tercih ürün sahibine bırakılır. Açıkçası biraz da riskli bir iş. Biraz araştırırsanız neredeyse tüm 3XXX serisinde bu sorunun olduğu göreceksiniz. Yani degisim yapabilirseniz gelen kartın sessiz olacağının bir garantisi yok. Aksine daha sesli bir model de denk gelebilir. YouTube da aratırsanız traktör gibi çalışan TUF, ROG modelleri var. Sessiz bir karta denk gelmek için çok şanslı olmanız gerek. Bende de coil whine var. İlk seferinde bende iade edecektim ki Amazondan aldığım için iade etmek hiç sorun olmazdı. Biraz araştırdım ve çok daha kötü sesler çıkaran kartlar gördüm. Özellikle ROG serisinde inanılmaz sesler geliyor. O nedenle dursun dedim. RTX 3XXX serisi ile sessiz bir sistem kurmak tamamen şans meselesi. O yüzden rahatsız edecek düzeyde değilse kartınızı tutmanızı öneririm.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Bu konuda tüketicinin seçimlik hakkı var. Tüketici isterse iadeyi, isterse değişimi talep eder.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Böyle bir durum olursa ara hem asusun hem game garajın müşteri hizmetlerini. Tüketici hakem heyetine başvuracağını söyle 2 gün içinde dönüş yaparlar (genelde öyle yapıyorlar) sana olmadı gerçekten gider başvurursun

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Dediğim gibi kararların çoğu iade/değişim olarak çıkar ve tercih ürün sahibine bırakılır. Açıkçası biraz da riskli bir iş. Biraz araştırırsanız neredeyse tüm 3XXX serisinde bu sorunun olduğu göreceksiniz. Yani degisim yapabilirseniz gelen kartın sessiz olacağının bir garantisi yok. Aksine daha sesli bir model de denk gelebilir. YouTube da aratırsanız traktör gibi çalışan TUF, ROG modelleri var. Sessiz bir karta denk gelmek için çok şanslı olmanız gerek. Bende de coil whine var. İlk seferinde bende iade edecektim ki Amazondan aldığım için iade etmek hiç sorun olmazdı. Biraz araştırdım ve çok daha kötü sesler çıkaran kartlar gördüm. Özellikle ROG serisinde inanılmaz sesler geliyor. O nedenle dursun dedim. RTX 3XXX serisi ile sessiz bir sistem kurmak tamamen şans meselesi. O yüzden rahatsız edecek düzeyde değilse kartınızı tutmanızı öneririm.
Sesi rahatsız etmiyor , dibine girince duyuluyor diğer türlü fan sesleri zaten cızırtı sesini örtüyor diyebilirim. Eğer dediğiniz gibiyse hiç değişim yapmayayım..

Checkmate

80+ Silver
Değişım istiyorum iade istemiyorum diye not yazın, bunun dışında eğer ses rahatsız etmiyorsa ekran kartını söküp garantiye verin.Kasayı açınca garanti bozulmuyorsa tabi. (Sorumluluk size ait bu konuda.)

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Değişım istiyorum iade istemiyorum diye not yazın, bunun dışında eğer ses rahatsız etmiyorsa ekran kartını söküp garantiye verin.Kasayı açınca garanti bozulmuyorsa tabi. (Sorumluluk size ait bu konuda.)
Zaten garantiye yolladığımda değişim veya iade talebi çıkacak , fakat sitede aynı marka Ekrem kartı yok , MSI var , bende korktum site iade talebi oluşturur diye.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
GamingGen'den 22.700tl ye bu sistemi aldım 1 ay önce , ekran kartında coil whine var servise yolladıgımda değişim veya iade cıkacak büyük ihtimal , ama sitede ekran kartı stokta yok şimdi bana bunlar 7k para iadesi mi yapar? , site cok anlayışsız , monitör değişimini de direk iade yapmıslardı haber vermeden.. ekran kartını servise yollayacaktım ama faturaya baktıgımda şaşırdım doğrusu sitede 17k görünen ekran kartı 7k sayılmış toplu alınca... Ne Düşünüyorsunuz Yardımınıza İhtiyacım Var..
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

YARDIM::
Eğer ses çok fazla değilse iade değişim falan yapmadan size yollayabilirler ama Asus değişim yapabilir belki ses çok yüksek değilse gerek yok servise bence bende de var bazen oyunun menüsünde yapiyo sorun etmiyorum

Top Bottom