Neler Yeni

İzoly almak durumundayım

Allmuted

80+ Bronze
sistem bu haliyle bile 8kyı geçiyor + ekipman alınmazsı lazım
Evet geçiyor ama parçalar kaliteli ve uzun ömürlü olur. 8k çöpe gideceğine cebinden daha fazlası çıksın(zaten daha uyguna bulunabiliyor attığım parçalar.) yada mesajımın sonunda dediğim gibi hazır sistem baksın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,716
İsim
Hacı
Almayın. Paraya yazık.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Eeğr öneriniz varsa laptop yad amonitör kasa olan buyrun bütçeyi yazdım
Masaüstü istiyorsanız indirim bekleyin işinizi görecek bir şey gelir.

Laptop olarak bunu önerebilirim baya iyi indirime girmiş gücü de gayet iyi. Laptop olmasına rağmen izoly den çok daha iyi oyun performansı verir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar 8kya bütçem var. Çok araştırdım ama hiç bir pc bulamıyorum. Tek çare izoly gibi gözüküyor. Tek isteğiö valorant mşnecraft lol fortnite gmod oynamak öyle üst seviye oyunlarda pek gözüm yok açıkcası. Benim alacağım izoly bu https://ty.gl/hm9v9vs2fo herkes pişmanlıktır diyor ama yapacak pekte bir şeyim yok gibi. Uzun vade durmasını nasıl sağlarım? Neredeyse 7/24 oynarım bu arada
Eeğr öneriniz varsa laptop yad amonitör kasa olan buyrun bütçeyi yazdım
hocam ikinci el alın sizde

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
bunu alacağına parayı git dağıt hayrına o daha işlevsel olur

Karl Dönitz

80+ Bronze
Hocam olmazsa bi babama danışayım. Tanıdığı bilgisayarcı varsa ondan alayım en iyisi
Bilgisayarcılara güvenin olmasın. Yıl 2022 olmuş izoly'den daha beter sistemler satıyorlar. Emin olun game garaj o dolandırıcılardan daha güvenilirdir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam 2. El dolandırılar diye korkum var. Olmazsa bi babama danışayım onun tanıdığını bilgisayarcı vardır. Yoksada artık APU sistem alıcam
Bilgisayarcı da ayrıca kazıklar hiç ona bulaşma. Üstte de attığım bu laptopu al geç bence. Daha iyisini bulamazsın bu bütçelerde.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Hocam 2. El dolandırılar diye korkum var. Olmazsa bi babama danışayım onun tanıdığını bilgisayarcı vardır. Yoksada artık APU sistem alıcam
hocam herkes dolandırıcı değil, testleri güzel bi şekilde yapılmış, elden aldığınız bi sistemden çok sorun çıkmaz.

Dediğiniz gibi yakından almak daha da güvenli olur bi sorun bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,579
Üyeler
165,037
Son üye
jacoob
Top Bottom