Evet geçiyor ama parçalar kaliteli ve uzun ömürlü olur. 8k çöpe gideceğine cebinden daha fazlası çıksın(zaten daha uyguna bulunabiliyor attığım parçalar.) yada mesajımın sonunda dediğim gibi hazır sistem baksın.sistem bu haliyle bile 8kyı geçiyor + ekipman alınmazsı lazım
Valorant falan kaç fps verir hocam bu
Masaüstü istiyorsanız indirim bekleyin işinizi görecek bir şey gelir.Eeğr öneriniz varsa laptop yad amonitör kasa olan buyrun bütçeyi yazdım
hocam ikinci el alın sizdeArkadaşlar 8kya bütçem var. Çok araştırdım ama hiç bir pc bulamıyorum. Tek çare izoly gibi gözüküyor. Tek isteğiö valorant mşnecraft lol fortnite gmod oynamak öyle üst seviye oyunlarda pek gözüm yok açıkcası. Benim alacağım izoly bu https://ty.gl/hm9v9vs2fo herkes pişmanlıktır diyor ama yapacak pekte bir şeyim yok gibi. Uzun vade durmasını nasıl sağlarım? Neredeyse 7/24 oynarım bu arada
Eeğr öneriniz varsa laptop yad amonitör kasa olan buyrun bütçeyi yazdım
Bilgisayarcılara güvenin olmasın. Yıl 2022 olmuş izoly'den daha beter sistemler satıyorlar. Emin olun game garaj o dolandırıcılardan daha güvenilirdir.Hocam olmazsa bi babama danışayım. Tanıdığı bilgisayarcı varsa ondan alayım en iyisi
Bilgisayarcı da ayrıca kazıklar hiç ona bulaşma. Üstte de attığım bu laptopu al geç bence. Daha iyisini bulamazsın bu bütçelerde.Hocam 2. El dolandırılar diye korkum var. Olmazsa bi babama danışayım onun tanıdığını bilgisayarcı vardır. Yoksada artık APU sistem alıcam
hocam herkes dolandırıcı değil, testleri güzel bi şekilde yapılmış, elden aldığınız bi sistemden çok sorun çıkmaz.Hocam 2. El dolandırılar diye korkum var. Olmazsa bi babama danışayım onun tanıdığını bilgisayarcı vardır. Yoksada artık APU sistem alıcam