Hasan344
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,486
Marka aşırı kötü hocam.Bu monitör bukadar kötümü
Marka aşırı kötü hocam.Bu monitör bukadar kötümü
Abartma illaki para ederÜstüne adama para vermen lazım.
İllaki para eder yaBana kargo parasını sen öde bedava göndereceğim deseniz almam
Şaka yapıyorum canım. Bir sıkıntısı yoksa 1400-1500 e satabilirsin.Abartma illaki para eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İllaki para eder ya
O kadarda degil en kotu monitor 1000 tl den başlıyorİstersen 300 TL veririm.
Ama alıcı bulman lazım sağlamŞaka yapıyorum canım. Bir sıkıntısı yoksa 1400-1500 e satabilirsin.
Keske herkes senin gibi olsasaçma saçma şeyler yazmayın ayip be adamın bütçesi onu almaya yetmiştir zamanında
Hocam ben izoly alıp riske görmedim açıkcasi. Çünkü ne olacağı belli olmaz 1 gün sonra elinizde kalır. Keşke almadan önce arastirsaydiniz.O kadarda degil en kotu monitor 1000 TL den başlıyor
Ama monitör temiz daha ilk günkü gibiMarka aşırı kötü hocam.
2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yokHocam ben izoly alıp riske görmedim açıkcasi. Çünkü ne olacağı belli olmaz 1 gün sonra elinizde kalır. Keşke almadan önce arastirsaydiniz.
Tabi ki illa ki para eder söylediklerim işin şakası fakat şahsi fikrim izoly marka bir şey satmak için ya bir keriz bulup silkelemeniz ya da çok uygun fiyatla satmanız lazım. Çünkü ne kadar kısıtlı bütçeyle olursa olsun izoly mantıklı bir alışveriş değilAbartma illaki para eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İllaki para eder ya
İzoly ucuz bir firma değilki işi gücü dolandırmak. İzolyden kat kat kaliteli markalar ürünlerini daha ucuza satıyorlar. Adamlar i5 650'li r7 240'lı sistemleri 7-8k ya satıyor.Keske herkes senin gibi olsa![]()
Ama bir sıkıntısı yok zamanında tam bir fiyat performans ürünüydüTabi ki illa ki para eder söylediklerim işin şakası fakat şahsi fikrim izoly marka bir şey satmak için ya bir keriz bulup silkelemeniz ya da çok uygun fiyatla satmanız lazım. Çünkü izoly mantıklı bir alışveriş değil
insanlarda ucuz sanıp alıyorlar işin kötü tarafı buİzoly ucuz bir firma değilki işi gücü dolandırmak. İzolyden kat kat kaliteli markalar ürünlerini daha ucuza satıyorlar. Adamlar i5 650'li r7 240'lı sistemleri 7-8k ya satıyor.