İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,747
- İsim
- İsmail aslan
- İlgilendiği Kategoriler
- Monitör , ekran kartı
- Steam
- irexaTR
- İsmailAslanx
Gerçekten yediniz mi bu kazığı buna sistem değil çöp denir geçmiş olsun kardeşimİzoly n14sf sistemim var ve lol oynarken donuyor ekran ve geri gelmiyor 5 saniye boyunca ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım ediyoruz işte işlemci değiştirmen için bazı parçalarıda değişmen gerekiyor diyor arkadaş sende aldın güzel kazık yemişsin o paraya ne monitmr dahil pc toplanırdıdostum kusura bakma yardım etmek dışında yorum yapma lütfen!
tamam işlemciye bakarım şimdilik için ama siz yine de link atın lütfen ben temelli çözeyim sorunu
tamamdır sabaha bakarım iyi günler en kötü başka başlık açarım.
Kardeşim çöp işte doğruları söylüyoruz burda. Çöp ve pahalı msi afterburner e gerek yok sistemde büyük oranda darboğaz var ram desen çöp + sorunun neden olduğu ortada anakart desen çöpArkadaşlar İzoly şöyle böyle demek yerine adama yardımcı olmaya çalışsanız mesela? Çözüm sunmadan İzoly şöyle böyle demeyin. Çözüm öneriniz varsa söyleyin, not olarak düşersiniz. Konuya dönecek olursak, bilgisayarınız ısınıyor olabilir mi? Problem ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca MSİ Afterburner yardımı ile sıcaklıkla ölçmekle beraber kullandığınız Ram miktarını, GPU ve CPU yüzde değerlerini bizimle paylaşırsanız sevinirim. Ram'lerden kaynaklanan bir problem olması da muhtemeldir. Bu problemin anlayacağınız bir çok sebebi var.
Son düzenleme: