Neler Yeni

İZOLY N14SF LOL EKRAN DONMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Samed Karaca
eğer şimdilik idare etsin diyorsanız ikinci el i7 3770 bakabilirsiniz ama sorunu kökten çözmek için işlemci anakart ram lazım

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar İzoly şöyle böyle demek yerine adama yardımcı olmaya çalışsanız mesela? Çözüm sunmadan İzoly şöyle böyle demeyin. Çözüm öneriniz varsa söyleyin, not olarak düşersiniz. Konuya dönecek olursak, bilgisayarınız ısınıyor olabilir mi? Problem ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca MSİ Afterburner yardımı ile sıcaklıkla ölçmekle beraber kullandığınız Ram miktarını, GPU ve CPU yüzde değerlerini bizimle paylaşırsanız sevinirim. Ram'lerden kaynaklanan bir problem olması da muhtemeldir. Bu problemin anlayacağınız bir çok sebebi var.

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
eğer şimdilik idare etsin diyorsanız ikinci el i7 3770 bakabilirsiniz ama sorunu kökten çözmek için işlemci anakart ram lazım
tamam işlemciye bakarım şimdilik için ama siz yine de link atın lütfen ben temelli çözeyim sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar İzoly şöyle böyle demek yerine adama yardımcı olmaya çalışsanız mesela? Çözüm sunmadan İzoly şöyle böyle demeyin. Çözüm öneriniz varsa söyleyin, not olarak düşersiniz. Konuya dönecek olursak, bilgisayarınız ısınıyor olabilir mi? Problem ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca MSİ Afterburner yardımı ile sıcaklıkla ölçmekle beraber kullandığınız Ram miktarını, GPU ve CPU yüzde değerlerini bizimle paylaşırsanız sevinirim. Ram'lerden kaynaklanan bir problem olması da muhtemeldir. Bu problemin anlayacağınız bir çok sebebi var.
tamamdır sabaha bakarım iyi günler en kötü başka başlık açarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Samed Karaca

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
İşlemcine baktım dostum 2012 nin sonlarına dogru mu ne çıkmış. :D ve 2018 den sonra çıkan 1660 ekran kartıyla beraber hazır sistem satmışlar yüzyılın kazıgı

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
2200 tl uffff en kötü 2.el alsam sorun olmaz herhalde?

bilgisayarım kendim dışarıdan elimle baktığımda çok ısınmıyor gibi yani sorunun ısınma kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

MSI afterburnerı indirdim nereden bakıcam?

MSI AFTERBURNER ANA EKRANI şu durumda

cpu sıcaklığı ve kullanımı

PSU VE ram de şu durumda

Ekler

• GPU SICAKLIĞI .png
    GPU SICAKLIĞI .png
    227 KB · Hit: 27
  • CPU TEMERATURE.png
    CPU TEMERATURE.png
    4 KB · Hit: 23
  • CPU1 USAGE.png
    CPU1 USAGE.png
    5 KB · Hit: 32
  • PSU .png
    PSU .png
    11.3 KB · Hit: 26
  • RAM USAGE.png
    RAM USAGE.png
    2.7 KB · Hit: 31
Son düzenleme:

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Anlıyorum. Kanka ısınmadan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü boşta sıcaklık değerleri normal düzeyde. Yüksek değiller. Benim kumarım biter. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
işlemci önerebilir misiniz bu ekran kartında darboğaz yapmıyacak 2.el olursa iyi olur
10100f alın incehesap cuma indirmlerinnden 650tl ye bir de anakart gerekli h410-a öneririm tabii ki ramda almanız gerek 4x2 gb ram alabilrisiniz ya da tek 8 alın bütçeniz olduğunda 16 alırsınız

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Anlıyorum. Kanka ısınmadan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü boşta sıcaklık değerleri normal düzeyde. Yüksek değiller. Benim kumarım biter. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
oyuna girmeden değerler bunlar istersen oyunda da bakabilirim

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-r3-3100-3.6-ghz-am4-islemci-889560553/detay bu olur mu bro?

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sistemin kötülüğü burdan belli bir parça yükseltmek için kaç parça değişmek gerekti

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri