Neler Yeni

İzoly PC Önerisi Yapan Youtube Kanalı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Gün geçmiyor ki bir kanala sponsoru basıp bu bilgisayarları tanıttırmasınlar

bu sefer normalde severek takip ettiğim Mert Bayantemur adlı kanal
şaşırıtıcı olan kısım bu adamdan beklemezdim bunu çünkü normalde kaliteden anlayan biri

184 bin aboneli kanalda böyle bir içerik görmek gerçekten çok can sıkıcı
yorumu size bırakıyorum

DİP NOT: Arkadaşlar kimsenin yaptığı işe saygısızlık duyduğumdan değil de bu kadar ekonomik sıkıntının olduğu bir devirde insanları yanlış yönlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum onun için bu konuları açıyorum yeri gelince bilginiz olsun.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Videolarını izliyordum ve seviyordum şuan hiç izleyesim kalmadı bu sistemi övüyorsa tomarla para almıştır.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bunu aylarca para biriktirerek alan insanlar olacak, asgari ücretle çalışan ailesine sırf "ucuz ve güvenilir bir youtube kanalının birinde" tanıtıldığı için aldırtmak isteyenler olacak. Böyle rezalet bir sistemi böyle bi kanalın tanıtması rezalet bir şey. Takip ediyordum, izleyesim falan kalmadı. Para için böyle bir şey yapılması saçmalık ve bencilliktir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Açıldı bu konu (y)
Denk gelmedim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu aylarca para biriktirerek alan insanlar olacak, asgari ücretle çalışan ailesine sırf "ucuz ve güvenilir bir youtube kanalının birinde" tanıtıldığı için aldırtmak isteyenler olacak. Böyle rezalet bir sistemi böyle bi kanalın tanıtması rezalet bir şey. Takip ediyordum, izleyesim falan kalmadı. Para için böyle bir şey yapılması saçmalık ve bencilliktir.
En azından burdan konu açarak denk gelen insanları kurtarmaya çalışıyoruz.
Para bu devirde çok zor kazanılıyor ve insanların hayali bu kadar çabuk tüketilmemeli.

Top Bottom