BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 841
Çoğu konuda görüyorum ama sebebini merak ettim. Kullandıkları markalar mı kötü adamlar mı işini iyi yapamıyor?
2.el parçalar,eski parçalar,saçma sapan parçalar,merdiven altı ürünler.Çoğu konuda görüyorum ama sebebini merak ettim. Kullandıkları markalar mı kötü adamlar mı işini iyi yapamıyor?
İtopya gibi teknobiyotik gibi falan sıfır parçalar kullanmıyorlar mı?2.el parçalar,eski parçalar,saçma sapan parçalar,merdiven altı ürünler.
Çoğu konuda görüyorum ama sebebini merak ettim. Kullandıkları markalar mı kötü adamlar mı işini iyi yapamıyor?
forum.donanimarsivi.com
10 yıllık bir işlemci nasıl 0 olabilir?İ
İtopya gibi teknobiyotik gibi falan sıfır parçalar kullanmıyorlar mı?
Tam tersi olacak tofaşın içine ferrari motoruFerrarinin içine tofaş motoru koyup lambo fiyatına satsam, bana güvenir misin?
yO kasa güzel içi çöp.Tam tersi olacak tofaşın içine ferrari motoru
RX 560 , İ5 7. Nesil , 8 GB 2133 MHz RAM , 500 GB SSD mis gibi yeni nesil.Genellikle eski nesil işlemciler, ekran kartları kullanır, hâliyle RAM de eski olur, bazı ekran kartları 2. el oluyor.(piyasada üretimi olmayan kartları, işlemcileri satıyorlardı), kasaları iyi hava almıyor, PSU'larının da pek iyi olduğunu söylenemez.(12V kanalından verdiği güce bakılırsa grup düzenlemeli ve adamlar hiç bilgi paylaşmıyor PSU hakkında)
Not: Tabii yeni nesil kullandıkları PC'leri de var fakat 10.000 TL'lik PC bir zahmet yeni nesil olsun.