Neler Yeni

Yardım ℹ️Zyxel VMG3625-T50B Modem Nasıldır?ℹ️

Hocam sağlayıcı değiştireceksen Türknet öneririm TT 1mbps bile alamazken aynı altyapı ile 47/8 alıyorum
Zaten bu firmadan gibira sonra comnette geçtim fiyat artışından dolayı şuan 2 ay kaldı ya sözleşme bitmesine duruma göre cikicam zaten firmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam istersen birisinden ödünç modem al test et boşuna para verme.
İşte yokki hocm öyle biri :(

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Zaten bu firmadan gibira sonra comnette geçtim fiyat artışından dolayı şuan 2 ay kaldı ya sözleşme bitmesine duruma göre cikicam zaten firmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte yokki hocm öyle biri :(
Yani hocam eğer iç tesisatın sağlam olduğunu düşünüyorsan port değişikliği falanmı yaptılar bilmiyorum port arızalı olabilir port değişikliği talep et ama port değişikliği biraz zor yapmıyorlar ya port arızalı o zaman ya da modem arızalı.

Yani hocam eğer iç tesisatın sağlam olduğunu düşünüyorsan port değişikliği falanmı yaptılar bilmiyorum port arızalı olabilir port değişikliği talep et ama port değişikliği biraz zor yapmıyorlar ya port arızalı o zaman ya da modem arızalı.
Bilmiyorumki inanın belli aralıklarla oluyor bu sorunda öncesinde bu problemde yoktu

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erkan Saraç
Aynı modeli kullanıyorum ben sorun yaşamadım. 50 download-15 upload hakkını veriyor bende.

Top Bottom