Neler Yeni

Jack girişi Mikrofon ve Girişler Nasıl Anlaşılır

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
mikrofonlu bir kulaklığım var. Normali tek jacklı ama bunu girişe taktığımda mikrofon bulunamıyor. Benim bildiğim kadar ile eğer jack girişi aynı anda hem mikrofon hem kulaklığı desteklemezse jack tam olarak içeri giremiyor. Ama taktığımda mikrofonu bulamıyorum. Doğrusu nedir? Nasıl kulaklığın mikrofonunu kullanabilirim.
(Kulaklık:JBL Quantum 100)

PlaNT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hayır ki
mikrofonlu bir kulaklığım var. Normali tek jacklı ama bunu girişe taktığımda mikrofon bulunamıyor. Benim bildiğim kadar ile eğer jack girişi aynı anda hem mikrofon hem kulaklığı desteklemezse jack tam olarak içeri giremiyor. Ama taktığımda mikrofonu bulamıyorum. Doğrusu nedir? Nasıl kulaklığın mikrofonunu kullanabilirim.
Dönüştürücü alman gerek kasalı galiba bilgisyarın.

BeKo'O

80+ Silver
Jak içeri tam giremiyor diye bir şey yok girer ama kutusundan dönüştürücü çıkıyor olması lazım. Çıkmıyorsa jak çoğaltıcı alıcaksın ama onlarda işe yarıyor mu tartışılır çünkü kulakiçi kulaklıklarda işe yaramıyor mikrofon yine de çalışmıyor (ben de kullanıyorum). Ayrıca o bütçede neden öyle bir kulaklık aldınız bilmiyorum madem bilgisayarda da kullanacaktınız?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jak içeri tam giremiyor diye bir şey yok girer ama kutusundan dönüştürücü çıkıyor olması lazım. Çıkmıyorsa jak çoğaltıcı alıcaksın ama onlarda işe yarıyor mu tartışılır çünkü kulakiçi kulaklıklarda işe yaramıyor mikrofon yine de çalışmıyor (ben de kullanıyorum). Ayrıca o bütçede neden öyle bir kulaklık aldınız bilmiyorum madem bilgisayarda da kullanacaktınız?
Ayrıca mikrofonum vardı o yüzden mikrofonunu kullanacağımı düşünmüyordum. Bazı durumlarda kulaklığın mikrofonu gerekli oluyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dönüştürücü alman gerek kasalı galiba bilgisyarın.
Kasalı ama masamda alternatif 3-4 jack girişi var. Bildiğim kadarı ile hepsi destekliyordu ama hiç biri çalışmıyor.

Top Bottom