🔥İndirim Jack & Jones Erkek Tişört 259'TL

Bu t-shirtleri tasarlayanlara birde para mı veriyorlar şimdi? 2010 ların başında Jack Jones un bir adı vardı. Lcw 10 liraya t-shirt satarken Jack Jones 60-70 liraya satardı. Tasarımları da kaliteleri de farkını konuştururdu. Hala elimde 1-2 tane o dönemden kalma Jack Jones t-shirt var ve taş gibiler çizik bile yok.

Edit: üşenmedim t shirtleri bazanın altından çıkarttım.
aynen öyle eski tişörtlerim hem kalite hem tasarım olarak çok daha hoşuma gidiyor. adam akıllı tişört bulamıyorum

Artık tişörtler maalesef çok kötü
Eski tarz işçiliği güzel baskı olmayan veya kesimi modeli güzel tişört bulamıyorum
Şöyle hocam nispeten kaliteli dediğimiz markaların mağazalarına gidin orada pahalı ürünler oluyor. Oradan kaliteli ürünler alabilirsiniz mesela US Polo internette yok parasına T-SHIRT satıyor ama kalitesi leş kendi mağazasında 3 4 k ya satılanlar gayet kaliteli ucuza kalite bulmak imkansız neredeseyse. Beymen Classic, Lacoste, Lufian Us Polo ama dediğim gibi ucuz yollu olanları yine aynı kalitede oluyor mağazada biraz bütçeyi arttırmak lazım. Birde bu aralar nautica diyorlar fiyat performans olarak ama deneyimlemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri