Ürün altındaki kuponu aktif ediniz.
hocam cok kahve tuketen bırıyım genelde nescafe gold veya classic hangısı elımde varsa onu ıcıyorum fıltre kahveyı de severım ama makınesını alsam hangısı bana aylık daha uyguna gelır fıkrınız varmı yakın zamanda makıne almayı da dusunuyorumÜrün altındaki kuponu aktif ediniz.
Makine alırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Filtre kahveler kg olarak daha ucuza geliyor çünkühocam cok kahve tuketen bırıyım genelde nescafe gold veya classic hangısı elımde varsa onu ıcıyorum fıltre kahveyı de severım ama makınesını alsam hangısı bana aylık daha uyguna gelır fıkrınız varmı yakın zamanda makıne almayı da dusunuyorum
filtre kahve makinelerinde de bu fp dediğimiz olay var mıdırMakine alırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Filtre kahveler kg olarak daha ucuza geliyor çünkü
tabii ki var .filtre kahve makinelerinde de bu fp dediğimiz olay var mıdır
teşekkür ederim müsait zamanda bununla alakalı bir konu açayımtabii ki var .
Küflü peynir mevzusuna döndü bu şimdi ama suxbFiltre Kahve = Bayat Kahvedir
Kahve çekildikten sonra 1 saat sonra tadı kokusu giderKüflü peynir mevzusuna döndü bu şimdi ama suxb
Küflü peynirde daha pahalı o nasıl olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zevkler ve renkler tartışılmaz aga filtre kahvenin hastası var
Makineye hiç gerek yok bu arada ben görseldekini kullanıyorum ama kalmamış temudan bunu https://share.temu.com/RtiOLYa6x5A alabilirsiniz filtre derdide olmaz french press te olur ama bence diğerleri daha iyi makina yerine moka pot ve bu aparatı alırdim ben şahsenfiltre kahve makinelerinde de bu fp dediğimiz olay var mıdır
ya hocam sey dusundum uyanınca kahveyı demlerım uyuyana kadar gelır gıder ıcerım dıye dusunmustumMakineye hiç gerek yok bu arada ben görseldekini kullanıyorum ama kalmamış temudan bunu alabilirsiniz filtre derdide olmaz french press te olur ama bence diğerleri daha iyi makina yerine moka pot ve bu aparatı alırdim ben şahsen Alıntıyı görüntüle
Onun için mantıklı tabi biraz bayatlıyor ama sıkıntı olmaz ofiste bir tane var 30dk sonra fln altını kapatıyor ama sürekli sıcak tutanda vardır heraldeya hocam sey dusundum uyanınca kahveyı demlerım uyuyana kadar gelır gıder ıcerım dıye dusunmustum