Neler Yeni

Jahopro sistemi aldım düşünceleriniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Halil Akgün
Ryzen 5 2600 rx 580 4gb sistemim de gamepower 550w psu vardı 1 yıl sonra PUBG oynarken puff oldu .d

Paran varsa al fiyatı çok iyi
Alıyorum hocam sağolun ikisi beraber gelsin direkt değiştireyim :D.Risk almaya gerek yok

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Ryzen 5 2600 rx 580 4gb sistemim de gamepower 550w psu vardı 1 yıl sonra PUBG oynarken puff oldu .d
550w fsp psu aldım 1.5 senedir kullanıyorum sıkıntı yok
Bende hiçbir sorun yoktu, sonra sistemi yükseltme kararı aldım, değiştirdirdim ama kaliteli bir psuya emanet etmek daha mantıklı her zaman tabii ki sistemi.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İşlemcinin yetersiz kaldığı yerler olacaktır çok dengeli bir sistem değil kötü de değil ve kasa psu'yu kullanmadım bir şey diyemem ama bu aralar adam düdükleme sistemleri çok türediğini gözlerimizle görüyoruz yayıncılara lafım yok e-ticaret sitelerinin yönlendirmelerine kendilerini kaptırdıklarını düşünüyorum hal böyle olunca bu fiyat bandında dengeli bir sistem değil ama en mantıklı sistem gibi durmakta.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
En iyisini yapıyorsunuz kalitesiz ürünle risk almaya gerek yok

Acısını çok iyi bilirim. Kaliteli psu şart
Tüm sistemi bir parçaya emanet ediyorsun kesinlikle katılıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Halil Akgün
İşlemcinin yetersiz kaldığı yerler olacaktır çok dengeli bir sistem değil kötü de değil ve kasa psu'yu kullanmadım bir şey diyemem ama bu aralar adam düdükleme sistemleri çok türediğini gözlerimizle görüyoruz yayıncılara lafım yok e-ticaret sitelerinin yönlendirmelerine kendilerini kaptırdıklarını düşünüyorum hal böyle olunca bu fiyat bandında dengeli bir sistem değil ama en mantıklı sistem gibi durmakta.
Abdullah abi düşüncelerin benim için çok önemli.Yakin zamanda buna benzer bir sistem yapacaksan direkt iptal edeyim sistemi 😀.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert
Bence çok iyi h.o

Top Bottom