Realhas the Great
80+ Gold
Pedofiliye iyi olmuş devletimin yanındayım
garıp ınsan boyle olurKendisi de en ufacık hakarette dava basmayı biliyor ama. İş başkasına gelince sövüp saymasını da iyi biliyor
sen ne anlatıyon ???Jahrein'in tutuklanmasına sevinenler tam liste:
Pkk'lılar
Fetöcüler
Hizbullahçılar
Akp'liler
CHP'liler
İttaparlar
Feministler
Gayler
Tesadüf mü?
Olum senin verdiğin vergiyi çalıyor adamlar, hayatında bir arada göremeyeceğin paraları aklıyorlar, sesinizi çıkmıyor, bu ustayla onlar 1 mi?Kendisi de en ufacık hakarette dava basmayı biliyor ama. İş başkasına gelince sövüp saymasını da iyi biliyor
tamam kardeş herkese dava açıp ana bacı giydiren adamı desteklemediğim için ben muhalif değilimJahrein'in tutuklanmasını savunan kimse ben muhalifim demesin çok komik gözüküyor
Nereden biliyorsun ses çıkarmadığımı?Olum senin verdiğin vergiyi çalıyor adamlar, hayatında bir arada göremeyeceğin paraları aklıyorlar, sesinizi çıkmıyor, bu ustayla onlar 1 mi?
Olum haklıysan zaten dava'nın önemi yok ki, sen dava yemişsin belli yara olmuş sanatamam kardeş herkese dava açıp ana bacı giydiren adamı desteklemediğim için ben muhalif değilim
Onlarla bir değil, ancak yaptığı yine haksızlık.Olum senin verdiğin vergiyi çalıyor adamlar, hayatında bir arada göremeyeceğin paraları aklıyorlar, sesinizi çıkmıyor, bu ustayla onlar 1 mi?
Aynen dava yedim hüüOlum haklıysan zaten dava'nın önemi yok ki, sen dava yemişsin belli yara olmuş sana