Neler Yeni

Jahrein'in Erzurum oyunu eleştirisine ne düşünüyorsunuz?

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Türklük duygularını sömürerek para kazanma dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı? (benim fikrim bence haklı katılıyorum ctrl+c ctrl+v yapılmış bir oyun emek pek fazla yok)
Haklı tabi. The Lond Dark + Türkülü versiyonuç

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Hıcam Jahreini hiç sevmedim o kadar boş eleştiri yapıyorki kendine eleştiri yapılınca da kaldıramıyo telif atıyo fakat bunu rafa kaldırıp konuşacam
şimdi hangi oyunlar özgün diye bakalım oyunlarda yalnızca hikayeler değişiyor ve grafikler birazcık değişiyor fakat benim bilgisayarım çok kötü olduğu için oynayamadım dediğiniz 2 oyunu da o yüzden öyle detaylı bir eleştiri yapmıcam fakat 2 kişi olarak yapılan bir oyun ve herhalde ilk oyunları tam bilmiyorum aşırı büyük bir şey beklememek lazım bir rdr2 beklemeyin yani o yüzden jahreinin eleştirisine katılmıyorum zaten bir anda mükemmel bir oyun beklersen girişimciler oyun yapmaktan korkar ya mükemmel olmazsa diye oyun çıkmaz piyasaya türklerden ondan dolayı gelişimlerini izleyelim inşallah kendilerini geliştirirler geliştirmezlerse desteği keserim ben destekliyorum ne kadar kötü de olsa

T.P.G.

80+ Titanium
Hıcam Jahreini hiç sevmedim o kadar boş eleştiri yapıyorki kendine eleştiri yapılınca da kaldıramıyo telif atıyo fakat bunu rafa kaldırıp konuşacam
şimdi hangi oyunlar özgün diye bakalım oyunlarda yalnızca hikayeler değişiyor ve grafikler birazcık değişiyor fakat benim bilgisayarım çok kötü olduğu için oynayamadım dediğiniz 2 oyunu da o yüzden öyle detaylı bir eleştiri yapmıcam fakat 2 kişi olarak yapılan bir oyun ve herhalde ilk oyunları tam bilmiyorum aşırı büyük bir şey beklememek lazım bir rdr2 beklemeyin yani o yüzden jahreinin eleştirisine katılmıyorum zaten bir anda mükemmel bir oyun beklersen girişimciler oyun yapmaktan korkar ya mükemmel olmazsa diye oyun çıkmaz piyasaya türklerden ondan dolayı gelişimlerini izleyelim inşallah kendilerini geliştirirler geliştirmezlerse desteği keserim ben destekliyorum ne kadar kötü de olsa
Yahu özgün olsun yeter RDR kalitesini daha Rockstar'dan başka bulabilen yok, kopya çekmeyin yeter.
Bahaneler bütçe yoktu o yoktu bu yoktu kardeşim yoktu da kopya çekme git kendin yap? Grafikler uçmasın ama oynanış güzel olsun sağlam bir hikaye de yaz oturup. Bu kadar abi zor mu bu? (ç)almak daha kolay gerçi.

Jaja50

80+ Silver
İlk başta oyun yapımcısına üzüldüm ama sonrasında yaptığı açıklamaları görünce, "keşke daha da sert eleştirseymiş" dedim. Sonuna kadar haklı.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Daha mantıksız bir yorum görmedim herkesin zaten şaheser beklediği falan yok adam alt tab atıyor oyunun simgesi unreal engine logosu ben bu oyundan nasıl bir şeyler bekleyebilirim şahsen bir kuruş bile vermem desteklemem Türk oyun sektörünün böyle tanınmasını istemiyorum. Böyle yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Daha mantıksız bir yorum görmedim herkesin zaten şaheser beklediği falan yok adam alt tab atıyor oyunun simgesi unreal engine logosu ben bu oyundan nasıl bir şeyler bekleyebilirim şahsen bir kuruş bile vermem desteklemem Türk oyun sektörünün böyle tanınmasını istemiyorum. Böyle yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi.
daha mantksız bir yorum görmedim istediği logoyu koyar
ayrıca git bakalım cd projectin ilk oyunlarına onlar şaheser mi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,543
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Türklük duygularını sömürerek para kazanma dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı? (benim fikrim bence haklı katılıyorum ctrl+c ctrl+v yapılmış bir oyun emek pek fazla yok)
Kesinlikle Haklı!
İki Cami koyup, Duvara kilim asınca Türk oyunu olmuyor.
Neden Türk oyunu hakkında böyle düşünüyorsun, işte böyle yorum yapanlar olduğu için Türkiye'de oyunculuk gelişmiyor diyeceksiniz bana. Belki bazılarınız kızacak ama oyun Berbat!
Oyunda not bul, haritanın bir ucuna git, orda not bul, sonra geldiğin yere dön...
Oyun bana göre bundan ibaret.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
daha mantksız bir yorum görmedim istediği logoyu koyar
ayrıca git bakalım cd projectin ilk oyunlarına onlar şaheser mi
İstediği logoyu koyarmış :D oyunda adam akıllı emek olmadığı o logodan bile belli oluyor ama daha fazla senle tartışamam. Köstek olmayın destek olun tayfadansın bir şey diyemem bunun üstüne.

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur
Eu61-YzUUAM1yqi

Oyun yapımcısının jahrein'e steamden cevabı. Jahrein haklı bence.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,917
İsim
Eren Yeager
Beğenmemiş olabilir ve sadece Türk oyunu diye övenlere laf etmiş ben haklı buldum.

Top Bottom