Hala kasıyor.Jahrein şişirilmiş bir balondur. Dün gecede iyi prim kastı.
lan sende kopyala yapıştır yap diyorum bunu derken oyunun öyle olduğunu kabul ediyorum siz burda boş boş konuşup oyunun reklamını yapıyorsunuz.Çok biliyormuş gibi konuşuyorsun ya birde, kopyalamış adam işte neyi savunuyorsun sen bir anlat bakim ''özgün bir iş mi yapmış sence çok mu emek vermiş? Üzerine bir eklenti yapmazsan eleştirilirsin daha doğal bir şey yok oyun konusunda ben bir üretici değil çoğu oyunu tecrübe etmiş bir tüketiciyim ''kolaysa sizde yapın'' gibi bir tabiri bir hırsız içinde söylüyor musun? merak ettim malum bir eve girip eşya çalmasıda kolay değil gibi
Alsana emek verilmiş türk oyunları,
Conarium on Steam
Conarium is a chilling Lovecraftian game, which follows a gripping story involving four scientists and their endeavor to challenge what we normally consider to be the ‘absolute’ limits of nature. Inspired by H.P. Lovecraft’s novella "At the Mountains of Madness", but largely set after the...store.steampowered.comRemnants of Naezith on Steam
With the powers granted to him by the dragon, Kayra will destroy the Remnants of Naezith, enchanted fragments of the dragon's body, to prevent anyone from exploiting their power for evil. Rush and swing through levels to top the leaderboards in this fast-paced, grappling hook precision platformer.store.steampowered.com
Lan mı? kimle konuştuğunu sanıyorsun kullandığın kelimelere dikkat! olay hakkında görüşümü bildirdim seni alakadar etmiyorsa yorum yapmana gerek yok o zaman dolu dolu başka konularda konuş.lan sende kopyala yapıştır yap diyorum bunu derken oyunun öyle olduğunu kabul ediyorum siz burda boş boş konuşup oyunun reklamını yapıyorsunuz.
yani jahoyu çok izlemem, olayları da çok takip etmem ama insan sadece Türk yapımı olduğu için bir oyuna kötü diyemeyecekse neden buradayız ki, ben oyunu izledim ve beğenmedim arkadaş, bu kadar.PintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?
Olay ilk başta Jahrein'in Erzurum oyununa eleştiri-hakaret etmesiyle başladı.
Sonrasında geliştiricinin mesajı ortaya çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu olay pandanın twit atmasıyla büyüdü.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu mesajlara Jahrein bu şekilde cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Bunun üzerine PintiPanda video yayınladı.
Bu videoya ise Jahrein böyle tepki verdi.
Alıntıyı görüntüle
Buna da Panda cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda belli twitler attılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda yayın açıp. Durumu anlattılar.
Pintipanda Facebook Gaming'de
Canlı izleyerek ve takip ederek Pintipanda'i destekle.www.facebook.com
Hortlatma lan eski konuları.Jahrein net haklı.
biri oyunu ultra görüyor birisi bin kat derindePintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?
Olay ilk başta Jahrein'in Erzurum oyununa eleştiri-hakaret etmesiyle başladı.
Sonrasında geliştiricinin mesajı ortaya çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu olay pandanın twit atmasıyla büyüdü.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu mesajlara Jahrein bu şekilde cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Bunun üzerine PintiPanda video yayınladı.
Bu videoya ise Jahrein böyle tepki verdi.
Alıntıyı görüntüle
Buna da Panda cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda belli twitler attılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda yayın açıp. Durumu anlattılar.
Pintipanda Facebook Gaming'de
Canlı izleyerek ve takip ederek Pintipanda'i destekle.www.facebook.com