Neler Yeni

Jahrein'in Erzurum oyunu eleştirisine ne düşünüyorsunuz?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Potentia da aynı geldi bana birkaç videosunu izledim hiç güzel durmuyor. Millet sırf Türk'ler yapmış diye basmış puanları. Yabancılara da yazık adamlar yüksek puanlı oyun diye para veriyorlar sonuç böyle çıkıyor.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Katılıyorum ama eklemek istediğim şeyler de var. Bence biraz Türk piyasası gaza geldi bu oyunlarla birlikte. Yani kopyala yapıştır da olsa birşeyler yapmamız lazımdı. Baksanıza son zamanlarda ne kadar çok Türklere ait oyun duyuyoruz. Güzel bir şey. Bence "Türk duygularını sömürmek" kısmı yanlış bu yüzden. Biz zaten bu duygularımızın sömürüleceği bir oyun oynamak istiyoruz artık. Türkler'in yaptığı her oyuna da bu yüzden saldırıyoruz. Yalnızca Erzurum'a değil.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Katılıyorum ama eklemek istediğim şeyler de var. Bence biraz Türk piyasası gaza geldi bu oyunlarla birlikte. Yani kopyala yapıştır da olsa birşeyler yapmamız lazımdı. Baksanıza son zamanlarda ne kadar çok Türklere ait oyun duyuyoruz. Güzel bir şey. Bence "Türk duygularını sömürmek" kısmı yanlış bu yüzden. Biz zaten bu duygularımızın sömürüleceği bir oyun oynamak istiyoruz. Türkler'in yaptığı her oyuna da bu yüzden saldırıyoruz. Yalnızca Erzurum'a değil.
oyunun bu kadar alınmasında ki sebepte büyük kitleli twitch yayıncıları elraenn kendinemüzisyen gibi bu yayıncılar sayesinde alındı diyi düşünüyorum

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Haklı, başka bir oyunun Türk modu gibi bir şey yapıp oyun diye satmak ne kadar doğru tartışılır.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Katılıyorum ama eklemek istediğim şeyler de var. Bence biraz Türk piyasası gaza geldi bu oyunlarla birlikte. Yani kopyala yapıştır da olsa birşeyler yapmamız lazımdı. Baksanıza son zamanlarda ne kadar çok Türklere ait oyun duyuyoruz. Güzel bir şey. Bence "Türk duygularını sömürmek" kısmı yanlış bu yüzden. Biz zaten bu duygularımızın sömürüleceği bir oyun oynamak istiyoruz artık. Türkler'in yaptığı her oyuna da bu yüzden saldırıyoruz. Yalnızca Erzurum'a değil.
Sorun şu herkes Türk'ler yapmış harika oyun diye geçiniyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunda da adam düzgün eleştri yapamadı ya. Sırf ayıp olmasın diye. Halbuki bizim kötü oyuna kötü demeyi öğrenmemiz gerekiyor. Bir yerden başlanılacaksa o yer böyle olmamalı.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Oyun özgün değil ama geliştirici de bu eleştirilere kulak asmalı. Hep kopya olmaz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türklük duygularını sömürerek para kazanma dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı? (benim fikrim bence haklı katılıyorum ctrl+c ctrl+v yapılmış bir oyun emek pek fazla yok)
dibini ekmekle sıyrılcak kadar haklı
tam bir sömürü
sömürge sırası
1-erzurum
2-ingiltere

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Sorun şu herkes Türk'ler yapmış harika oyun diye geçiniyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunda da adam düzgün eleştri yapamadı ya. Sırf ayıp olmasın diye. Halbuki bizim kötü oyuna kötü demeyi öğrenmemiz gerekiyor. Bir yerden başlanılacaksa o yer böyle olmamalı.
İşte ben böyle düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla bu oyunu yapan bir marka veya firma değil arkadaşlar. Zaten yeni yeni türemeye başladık. Yıkıcı değil yapıcı eleştirme yapılması gerekli. Kötü oyuna "kötü" demek yerine "daha iyisini yapabilirsin" demek var.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Türklük duygularını sömürerek para kazanma dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı? (benim fikrim bence haklı katılıyorum ctrl+c ctrl+v yapılmış bir oyun emek pek fazla yok)
Steam incelenmesine de Erzurum için Türk oyun tarihinin en iyi yapımlarından biri yazmış jaho 🤔🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom