Bilmiyorum, kendisini takip etmiyorum.İroni olduğunu umarım anlamışsındır
Millet vekillerinin saçma ayrıcalıklarını gösteriyior adamın milletvekili olma gibi bir amacı yokBilmiyorum, kendisini takip etmiyorum.
Adam diyor ki önce 2000 yıllarında verdiğin sözü tüt sonra Aya çıkarsın diyor.Ben yalan söylüyor demedim zaten. Zamanında böyle rezaletlerin olması şimdi güzel şeyler başaramayacağımız anlamına gelmiyor. İşin içine siyaset katmadan, mantığıyla düşünebilen herkes bunu anlar zaten. Jahrein'în bahsettiği projlerin hiçbirine gerekli yatırımlar yapılmadı, o yüzden hedef olarak kaldı.
Takip etmediğiniz kişiler hakkında bir şeyler yazmaktan korkacak kadar şeyler yazmak istiyorsunuz.. Garip.Bilmiyorum, kendisini takip etmiyorum.
doğru ne diyelimTwitch yayıncısı Jahrein'in TUA hakkında attığı tweet. Yüzde yüz katılıyorum kendisine.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Linç eden insanı takmam. Haa yapıcı bir eliştiri yapar, başımın üstünde yeri var.Takip etmediğiniz kişiler hakkında bir şeyler yazmaktan korkacak kadar şeyler yazmak istiyorsunuz.. Garip.
Tanınan insanlar Jahrein ya da Ahmet mehmet neden bir şey söyleyince normal senin benim gibi fikrini söyleyince direk linç girişimi oluyor hiç anlamıyorum. Onlarda bizim gibi insan ve kendi fikirlerini paylaşıyorlar