Neler Yeni

Jahrein'in Türkiye Uzay Ajansı hakkındaki açıklaması!

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Jahreini günahım kadar sevmem ama burada haklı.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben yalan söylüyor demedim zaten. Zamanında böyle rezaletlerin olması şimdi güzel şeyler başaramayacağımız anlamına gelmiyor. İşin içine siyaset katmadan, mantığıyla düşünebilen herkes bunu anlar zaten. Jahrein'în bahsettiği projlerin hiçbirine gerekli yatırımlar yapılmadı, o yüzden hedef olarak kaldı.
Adam diyor ki önce 2000 yıllarında verdiğin sözü tüt sonra Aya çıkarsın diyor.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bilmiyorum, kendisini takip etmiyorum.
Takip etmediğiniz kişiler hakkında bir şeyler yazmaktan korkacak kadar şeyler yazmak istiyorsunuz.. Garip.
Tanınan insanlar Jahrein ya da Ahmet mehmet neden bir şey söyleyince normal senin benim gibi fikrini söyleyince direk linç girişimi oluyor hiç anlamıyorum. Onlarda bizim gibi insan ve kendi fikirlerini paylaşıyorlar :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Nerden baksan haklı.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Jahreinden pek hazetmem, sevmem yani. Ama adam doğru söylüyor. Sen daha ülkendeki öğrenciye, yetime, fakire, yardıma muhtaçlara sahip çıkamıyorsun uzaya nasıl çıkacaksın?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Takip etmediğiniz kişiler hakkında bir şeyler yazmaktan korkacak kadar şeyler yazmak istiyorsunuz.. Garip.
Tanınan insanlar Jahrein ya da Ahmet mehmet neden bir şey söyleyince normal senin benim gibi fikrini söyleyince direk linç girişimi oluyor hiç anlamıyorum. Onlarda bizim gibi insan ve kendi fikirlerini paylaşıyorlar :D
Linç eden insanı takmam. Haa yapıcı bir eliştiri yapar, başımın üstünde yeri var.
Ben orada bu sorunlar hakkında konuşmaktan bahsetmiştim ama yanlış anlaşılmışım.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,965
İsim
Mert Metshi
Adam haklı

Kerme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem Mıcık
Halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır.

Top Bottom