Neler Yeni

Jak Girişli G335 Cızırtı Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
Daha bugün elime ulaşan 3.5mm jak girişli g335 kulaklığımda cızırtı sorunu var. Usb dönüştürücü alsam sorunum çözülür mü? Ya da bunu iade edip usb girişli bir kulaklık mı alayım?

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Atilla
Kasanın üzerine değil de direk anakarta bağla öyle dene

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Emre
Aynı kulaklık arkadaşımda var ve aynı sorunu yaşıyor ama onunkisi daha tuhaf, jak direkt anakart'a takılı sağ'dan ses normal geliyor solda biraz cızırtı geliyor. Konu'nun takibindeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlarım anakarta bağlayınca sorun oluyor dedi diye o seçeneği kafamdan direkt atmıştım ama anakarta kendi ayırıcısıyla beraber takınca sorun çözüldü gerçekten sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı kulaklık arkadaşımda var ve aynı sorunu yaşıyor ama onunkisi daha tuhaf, jak direkt anakart'a takılı sağ'dan ses normal geliyor solda biraz cızırtı geliyor. Konu'nun takibindeyim.
Ben de kasaya ayırıcıyla beraber taktığımda aynı sorun vardı. Ayırıcısız denedim iki tarafa normal ses geldi ama cızırtı başladı, Anakarta takınca sorun çözüldü. Ses kalitesini çok anlayamıyorum ama iyi heralde :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç oyuna girince oyunlarda cızırtının hala devam ettiğini fark ettim. Bu tür sorunlarla uğraşmak istemiyorum 3.5mm-Usb değiştirici mi alayım yoksa iade ile uğraşıp usb bir kulaklık mı bulayım o konuda yardımcı olsanız çok daha iyi olur

Top Bottom