HyperX Cloud 3 Wireless ses çok kötü

seçtim evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farklı bir cihaza apex indirip bir de ekolayzır ayarlarını falan yapamam maalesef
Birde tüm ayarları kapatıp default ta dene bakım boğuk gelcek mi .

tam değerleri nasıl anlayabilirim ? dolby alayım tek seferlik herhalde aylıksa almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolby aldım şimdi de parayı çekti karttan ama kullanamıyorum ne yapmam lazım

Aynı ayarı yaptım dts headphone x'e göre çok daha boğuk geliyor ? yanlış bir şey mi yaptım ?
hocam dts x ve headphonu kapatın hatta direkt ngunity ye çıkış diyin windows ses ayaları ses efektleri kapalı yapın zaten uzamnsal sesi dolby seçmiştir ben böyle kullanıyorum ses seviyesi 65

Birde tüm ayarları kapatıp default ta dene bakım boğuk gelcek mi .
tüm ayarlar aslında en başta kapalıydı nasıl çünkü hiç bir ayar yoktu kulaklığı ilk taktığımda ve o an da feci boğuktu. Şuan kulaklığın programında ekolayzır ayarı açık clarity'de ama bir fark hissettirmiyor. dts headphone x açık uzamsal ses kısmında. yayın izliyorum sesi iyi boğuk değil ama oyunlarda özellike apex'te sorun var. dolby hoşuma gitmedi dts headphone daha iyi gibi geldi. Başka fps oyunlarda deneyecem yarın ona göre sahibindene satış koyacam 3 gün oldu sipariş verili satılır diye umuyorum.

tüm ayarlar aslında en başta kapalıydı nasıl çünkü hiç bir ayar yoktu kulaklığı ilk taktığımda ve o an da feci boğuktu. Şuan kulaklığın programında ekolayzır ayarı açık clarity'de ama bir fark hissettirmiyor. dts headphone x açık uzamsal ses kısmında. yayın izliyorum sesi iyi boğuk değil ama oyunlarda özellike apex'te sorun var. dolby hoşuma gitmedi dts headphone daha iyi gibi geldi. Başka fps oyunlarda deneyecem yarın ona göre sahibindene satış koyacam 3 gün oldu sipariş verili satılır diye umuyorum.
DTS i komple silip kapatıp denedin mi ? Sesi 7.1 boğuklaştırır genelde , bende de var ben default ta kullanıyorum mesela sesim boğuk deil .

DTS i komple silip kapatıp denedin mi ? Sesi 7.1 boğuklaştırır genelde , bende de var ben default ta kullanıyorum mesela sesim boğuk deil .
Hocam dts bence daha kötü yapıyor headphone tamam daha iyi ses kastırıyor ama ses kalitesini yerlere çekiyor sanki telefon kulaklığı gibi olur tiz ler patlıyor zaten uzmansalda dolby ile headphonu aynı anda seçemiyoruz

Kapa onu kapa 10 kere yazmışlar sana

Default ayarlarda kullanıyorum. Hiçbir problemim yok. Apex oynamadım fakat Bf1, Valo, CS2 ve Hunt gibi fps oyunlarında denedim herhangi bir sıkıntı yok hatta çok güzel ses kasılıyor. Onun dışında videolar filmler de izledim onlarda da bir problem yaşamadım.

Default ayarlarda kullanıyorum. Hiçbir problemim yok. Apex oynamadım fakat Bf1, Valo, CS2 ve Hunt gibi fps oyunlarında denedim herhangi bir sıkıntı yok hatta çok güzel ses kasılıyor. Onun dışında videolar filmler de izledim onlarda da bir problem yaşamadım.
bu linkteki videodaki sesler nasıl sende ? bana derinden geliyor sesler

oyunlarda ses giriş çıkış ayarlarınla alakalı olabilir mi?

oyunlarda ses giriş çıkış ayarlarınla alakalı olabilir mi?
Apexte 7.1 5.1 stero 4.0 gibi ayarlar vardı. Stereo yaptım ayarlardan uzamsal ses de dolby atmos. Daha iyi oluyor böyle ama tam aradığım temizlikte değil yani ses net değil gibi. Ama böyle idare edecek düzeye geldi.

1748644626168.webp

Şöyle bir ayar yaptım ve apex için gayet güzel oldu.

Geri