Neler Yeni

James Donkey 144HZ 1MS 27 İNCH MONİTÖRDE GÖRÜNTÜ SIKINTISI

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baha Berk
abi senin onerdigin 27 inc 1080 JD monitoru almayi dusunuyorum ama goruntu bozuklugundan korkuyorum net ve keskin bir goruntu alabilirmiyim

Alırsan pişman Olursun. Mavi Filtre Özelliği Yok. Ne Kadar Ayar Yaparsan Yap Gözlerini Çabuk Bozar

ReKs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
Twitter
Talhagndzz0
Ekran kartıyla alakalı olabilir

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,315
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Selamlar arkadaşlar Abdullah kardeşim önerisi üzerine monitörü aldım ve ilk defa 144 hz monıtor kullanıyorum ancak monıtorde sankı çok az pixel bi görüntü var gibi geliyor bana. Acaba bu 144 hz olmasından kaynaklımı diğer monıtorum 75 hz 24 ,nch asus monitördü ve onun goruntu kalitesi olsun renkleri olsun çok daha iyi acaba bana gelen üründe sıkıntı mı var?
Bu konuyu nerde gördüm ben yaaa. Hatırladım. İade imkanınız var ise iade edin. Kurtulun direk şu lanetten.

FurkanHLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Şeker
Düşük bütçe bile olsa James Donkey alınmamalı bence. Bir iki ay daha dişini sık biraz daha ora biriktir gerekirse ama o kalitesiz ürünü alma. Aynısı Abdullah abimizin sistemlerinde bolca kullandığı Gamepower gibi markalarda da geçerli.

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
Düşük bütçe bile olsa James Donkey alınmamalı bence. Bir iki ay daha dişini sık biraz daha ora biriktir gerekirse ama o kalitesiz ürünü alma. Aynısı Abdullah abimizin sistemlerinde bolca kullandığı Gamepower gibi markalarda da geçerli.
Ssd icin hangi markalri onerirsiniz

FurkanHLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Şeker
SSD için hangi markaları önerirsiniz.
Samsung öneririm bütçe yeterliyse. Yetmezse Toshiba, Corsair, WD, Kingston gibi markaların kronik sorunsuz ürünlerini öneririm. Eğer bütçe verirseniz daha iyi önerebilirim. Ayrıca yazım kurallarına uyarsanız mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baha Berk
Tamam dostum sencw aoc24inc 144 hz minitoru nasildir onu almayi düşünüyorum

Ben 27 Olan Modelini Kullanıyorum. 5 Aydır Kullanıyorum Bir Sıkıntı Çıkmadı. Çerçeceleri Gayet İnce. Soğutması Maksimum Derecede Ekran Hi. Bir Şekilde Isınmıyor. EN Önemlisi Mavi Işık Filtresi Olduğu İçin Geceleri Gözlerinizi kesinlikle Yormuyor. Gelelim Işık Sızması Sorununa Ips Glow Testi Yapmadığın Sürece Kesinlike Anlaşılmıyor. Eğer Çok Pinpirikli İsen Benim Gibi Ben Bir Ara Çok Taktım Işık Sızmasına Toplamda Zar Zor Tüketici Hakları Vs Derken 4 Kere Değişim Yaptırdım Ama Hepside Aynı Ips Glow Test de Köşelerden Işık Sızıyor. Sonra 75 İnch Televizyonuma Baktum Samsung Marka oda Ips Panel Ondada Sızıyor Ama Normal Kullanımda Anlamanız İmkasızın Ötesinde. Monitörde Dahili Hoparlörleri Var. Film İzlemek İçin Tatminkar . Zaten Pivot Özelliği Olduğu İçin şahane. Ama Bir Konuda Pişman Oldum Keşke 32 İnch Olan Modelini Alsaymışım Çok Küçük Gelmeye Başladı 27 İnch. Monitör İle Aramda 100 Cm Var...

saphary

80+
Selamlar,
27 inçte 1080P biraz bozulduğu için öyledir. Monitörü kendinden biraz uzaklaştır, uzaktan oyna.
Bu arada James Donkeyin SSD ve Monitörlerinin alınmasına karşıyım. Kulaklıkları hiç fena değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baha Berk
Selamlar,
27 inçte 1080P biraz bozulduğu için öyledir. Monitörü kendinden biraz uzaklaştır, uzaktan oyna.
Bu arada James Donkeyin SSD ve Monitörlerinin alınmasına karşıyım. Kulaklıkları hiç fena değildir.

Monitör Alınmasına Bende Karşıyım Ama 2 Senedir Ssd Kullanıyorum henüz Bir Sıkıntı Çıkarmadı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,304
Üyeler
167,951
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom