James Donkey 240gb ssd iptal etsem mi ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
İncehesapta ki indirimden 200 tl ye aldım. Bugüne kadar hiç ssd kullanmadım ve imzadaki sistemim var. İnsanların çoğu kötulüyor. İptal edeyim dedim ama kargolanma aşamasına geçmiş ama kargoyu kapıda almaz isem iptal iade olucakmış.
Kısacası sizce kullansam mı hiç ssd kullanmadığım için yoksa kargodan almayıp iptal mi olsa ?

200 liraya ssd bulamazsın dursun kullanırsın. Ben aldım flaş bellek olarak kullanacam.

200 tl olmasa hayatta alınmaz ama iade etme dursun değişim garantisi var diyor zaten bende aldım bizim eski laptopa takarım

200e bidaha zor dursun elinde koy en kötü letgoya

İncehesapta ki indirimden 200 TL ye aldım. Bugüne kadar hiç ssd kullanmadım ve imzadaki sistemim var. İnsanların çoğu kötulüyor. İptal edeyim dedim ama kargolanma aşamasına geçmiş ama kargoyu kapıda almaz isem iptal iade olucakmış.
Kısacası sizce kullansam mı hiç ssd kullanmadığım için yoksa kargodan almayıp iptal mi olsa ?
kullan dostum her o ssd sorunlu olacak diye bir şey yok miss gibi performans artışı yaşarsın hdd kullanıyorsan birde windows u o ssd ye yüklersin misss benimde ssd sorunlu diyorlar 2.5 yıl oldu kullanalı dostum :D
GÜZEL FİYAT 200 TL

Hiç yoktan iyidir her türlü kullanılır.

Bende aldım. En kötü yedek ssd olarak kullanırım. Samsung evo 860 250gb var.

İptal talebi oluşturdum ama dedikleri gibi kargoyu almaz isem oluyormuş alırsam taleb oluşturduğum halde bişi olur mu ?

kronik sorun modelin tümü sorunlu demektir. ha biraz daha fazla kullanirsin belki ama bozulmaya musaait bir ssd olarak görünüyor.
bu fiyata 240gb ssd bulamazsin bozulursa garantiye gonderebilirsin tabi garanti bitene kadar kullanırsın

İncehesapta ki indirimden 200 TL ye aldım. Bugüne kadar hiç ssd kullanmadım ve imzadaki sistemim var. İnsanların çoğu kötulüyor. İptal edeyim dedim ama kargolanma aşamasına geçmiş ama kargoyu kapıda almaz isem iptal iade olucakmış.
Sistemin zayıf zaten bence tak kullan sistemi baya hızlandırır. Bozulsa değişim garantisi de var. Sadece bu SSD yi depolama olarak kullanma, yani giderse üzüleceğin önemli verileri bunda depolama.

1 yıldır kullanıyorum bir problem yaşamadım.

kronik sorun modelin tümü sorunlu demektir. ha biraz daha fazla kullanirsin belki ama bozulmaya musaait bir ssd olarak görünüyor.
bu fiyata 240gb ssd bulamazsin bozulursa garantiye gonderebilirsin tabi garanti bitene kadar kullanırsın
Sorunlu derken nasıl bi sorun acaba dediğim gibi hiç ssd kullanmadım sistemimde kötü zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin zayıf zaten bence tak kullan sistemi baya hızlandırır. Bozulsa değişim garantisi de var. Sadece bu SSD yi depolama olarak kullanma, yani giderse üzüleceğin önemli verileri bunda depolama.
Pcyi bi video izlemek için bide lol bf3 oynamak için kullanıyorum yani önemli bişi yok.

Sorunlu derken nasıl bi sorun acaba dediğim gibi hiç ssd kullanmadım sistemimde kötü zaten.

Pcyi bi video izlemek için bide lol bf3 oynamak için kullanıyorum yani önemli bişi yok.
Şimdi oyunda oyanayamiyorum çünkü klavye bozuldu aylardır klavye arıyorum bugün gelir diye düşündüm indirimde ssd yerine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri