James Donkey 610S alınır mı?

YUWMİ

80+
Reaksiyon skoru
0
Başlıktan da gördüğünüz gibi James Donkey 610S alınır mı acaba 230 TL bütçem var biraz takip edince klavye çoğu İncehesap Gaming gecesine geldiğini gördüm yani yarın gelirse almalı mıyım veya o fiyata farklı klavye alınır mı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :).

Başlıktan da gördüğünüz gibi James Donkey 610S alınır mı acaba 230 TL bütçem var biraz takip edince klavye çoğu İncehesap Gaming gecesine geldiğini gördüm yani yarın gelirse almalı mıyım veya o fiyata farklı klavye alınır mı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :).
bana bir arkadaş önermişti güzel diyorlar ama pek sağlam değilmiş galiba dikkatli kullanman lazım

200 tl altına düşerse alınır

kullanıyorum şimdilik bir sorun yok
bir ara aşağı düşmüştü masadan ışıkları gitmişti bende garantiye yolladım yapıldı geri geldi

200 TL altına düşerse alınır

kullanıyorum şimdilik bir sorun yok
bir ara aşağı düşmüştü masadan ışıkları gitmişti bende garantiye yolladım yapıldı geri geldi
kullanıyorsanız acaba hangi switch kullanıyorsunuz ve hangisini önerirsiniz birde malzeme kalitesi nasıl klavyenin cevaplarsan sevinirim :).

kullanıyorsanız acaba hangi switch kullanıyorsunuz ve hangisini önerirsiniz birde malzeme kalitesi nasıl klavyenin cevaplarsan sevinirim :).
red switch

malzeme kalitesi gayet iyi beğeniyorum ben

güzel klavye gaming gecesinde indirime girerse çok makul bir fiyata alınablir

teşşekürler indirime girerse alıcam gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,359
Üyeler
195,605
Son üye
Zeogsi
Geri