Neler Yeni

James Donkey 610S Red Switch | Mekanik klavyesinde < > işaretlerinin yapılışı

Arkadaşlar sorum çok basit mekanik klavyelerde artık küçüktür ve büyüktür işaretleri "m" nin hemen sağında görünüyor ama bir türlü yapılışını bulamadım, uzun hali olan alt+060 kombinasyonlarını yapıyorum kullanmam gerekince yardımcı olabilir misiniz nasıl çalıştığını bilen varsa. Mekanik klavyelerde "M" Tuşunun artık hemen sağında görünen < > işaretlerini nasıl kullanabildiğimizi.
jd610s.jpg

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
FN basılı tutarak yapmayı denediniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet denedim , alt , ctrl , alt+ctrl, ctrl+shift alt+shift tekli ve çoklu seçeneklerini denedim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Klavyeyi ingilizce yap kullanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani klavye ingilizce ama sen türkçe kullandığın için türkçe algılıyor windows. Sağ alttan veya ayarlardan dili ENG yap.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Klavyen işletim sistemi içerisinde Türkçe olarak çalıştığı için yapamazsın. Shift tuşu ile o Shift'in sağındaki (Z'nin solundaki) tuşa basacaksın.

arkadaşlar tamamdır klavyem türkçe oalrak ayarlı bunu nasıl çözerim peki. ingilizce yapınca harflere basınca yine aynı harfleri okuyacak dimi

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
arkadaşlar tamamdır klavyem türkçe oalrak ayarlı bunu nasıl çözerim peki. ingilizce yapınca harflere basınca yine aynı harfleri okuyacak dimi
Sağ alttan dil seçeneklerinden İngilizce yapabilirsin.
Klavyeni Türkçe olarak algılamaz. Örneğin küçük ı harfini veya diğer noktalı harfleri yazamazsın.

Tamamdır şuan bir deniyorum english paketi yükleniyor. Deneyip yorum yaparım teşekkürler

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamamdır şuan bir deniyorum english paketi yükleniyor. Deneyip yorum yaparım teşekkürler
Dostum İngilizce pakedini yüklemene gerek yoktu. ALT+SHIFT yaparak direkt olarak İngilizce klavyeye geçebilirsin.

Dostum İngilizce pakedini yüklemene gerek yoktu. ALT+SHIFT yaparak direkt olarak İngilizce klavyeye geçebilirsin.

Dostum olmuştu paket yüklenirken uyguladım çözülmüştü. Paket yüklemeye gerek yok dedin iptal ettim gitti tamamen dil seçeneği. Tekrar indiriyorum şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu çözülmüştür teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom