Neler Yeni

James Donkey 610S vs Gamepower Warlock

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Biliyorum bu konuda çok başlık var ama hiçbirinde fikir birliği yok. Kullanıcılar kendi yorumlarını objektif yaparsa sevinirim. Bazı adam oluyor, kendini pişman etmemek için övüp duruyor :) Benim bütçem çok kısıtlı. Alabileceğim ennn ucuz mekanik klavyeyi arıyorum. Red switch olsa daha iyi olur ama maviye de eyvallah. Araştırmalarım sonucu piyasadaki en ucuz 2 tane eli yüzü düzgün mekanik klavye buldum. James Donkey zamanında çok popülerdi. Gamepower Warlock ise şuanda popüler. Ben kendim 2'si arasında bir karşılaştırma yaptığım zaman bir fark göremiyorum. Sitelerde araştırdığım zaman bir kesim "James Dankey kötü" ve bir kesim "Warlock kötü" diyor. Bazıları diyor ki James Donkey bozuluyor, bazıları diyor ki Warlock sorunlu. E o zaman bu klavyelerin kullanıcısı neden bu kadar fazla? Şimdi hangisini almamı önerirsiniz? Ya da önerdiğiniz farklı bir mekanik klavye varsa bekliyorum. Bütçemi çok çok zorluyorum. Lütfen "50 koy bunu al, 30 koy bunu al" demeyin. Ya da membran klavye önermeyin. Ne diyorsunuz? Ayrıca Warlock üzerinde Hepsiburada ve N11 arasındaki bu fiyat farkı neden olabilir? Yorumlarınızı bekliyorum. İyi akşamlar. Klavyelerin linkleri: https://www.hepsiburada.com/james-d...lizce-q-oyuncu-mekanik-klavye-p-HBV00000P3KO7 , https://www.hepsiburada.com/gamepower-warlock-kirmizi-switch-mekanik-klavye-p-HBV00000BM7D3 , https://urun.n11.com/klavye/gamepow...witch-gaming-oyuncu-mekanik-klavye-P225338244

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
JD 610S kullanıyorum yakın zamanda da rehberini paylaşacağım.

Üründen memnunum alabilirsiniz.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JD 610S kullanıyorum yakın zamanda da rehberini paylaşacağım.

Üründen memnunum alabilirsiniz.
Ne kadardır kullanıyorsun? Ayrıca rehberini YouTube üzerinden mi paylaşacaksın yoksa burada forum üzerinden mi? Nasıl erişebilirim rehberine?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne kadardır kullanıyorsun? Ayrıca rehberini YouTube üzerinden mi paylaşacaksın yoksa burada forum üzerinden mi? Nasıl erişebilirim rehberine?
Forumda paylaşacağım. 1 veya 1.5 ay olmuştur. Ayrıca geçen zamanda hiçbir problem yaşamadım.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Warlock kullandım 2 yıl. 1 yıldır dolabın üstünde sorunlu olduğu için. Alıp 2-3 yıl kullanıp çöp olmasını istemiyorsan 610S

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gaming gecesinde indirim ile almıştım...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 1 veya 2 saate rehberi yayınlarım seni de etiketlerim.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Warlock kullandım 2 yıl. 1 yıldır dolabın üstünde sorunlu olduğu için. Alıp 2-3 yıl kullanıp çöp olmasını istemiyorsan 610S
Aynen dediğin gibi. Bir kere alıcam çünkü. Kuzenim de James Donkey kullanıyor o da memnun. Ama millet Gamepower öve öve bitiremiyor. Heryerde Warlock, Warlock konuşuluyor. O yüzden kafam karıştı.

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
ben de geçen indirimlerden 250 tl ye gamepower ogre rgb aldım şimdi kullanmak nasip oldu

610s derim

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Gaming gecesinde indirim ile almıştım...

Hocam 1 veya 2 saate rehberi yayınlarım seni de etiketlerim.
Teşekkürler. James Donkey'den yana oluyorum o zaman. İkna ettiniz :) Zaten Gamepower'ın tasarımını beğenmiyordum. Türkçe harfler baskı falan pek içime sinmemişti. Sevindim açıkçası :)

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler. James Donkey'den yana oluyorum o zaman. İkna ettiniz :) Zaten Gamepower'ın tasarımını beğenmiyordum. Türkçe harfler baskı falan pek içime sinmemişti. Sevindim açıkçası :)
Cuma gününü bekle o klavye çoğu zaman gaming gecesinde indirim almıştır.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591