Eksisi diyebileceğim pek bir şey yok. Programı yok ve Rainbow yani kulaklığın rengi ayarlanmıyor ve bazı kulaklıklarda ışığı açıkken çok küçük bir cızırtı sesi olabiliyor ara sıra ama bunu bir şey dinlerken veya oynarken hissetmiyorsunuz bile.eksileri nelerdir?
Sanırım bunu alacağım hocam. Tek çarem bu gibi. Diğerlerinde hep çeşitli sıkıntılar var.Eksisi diyebileceğim pek bir şey yok. Programı yok ve Rainbow yani kulaklığın rengi ayarlanmıyor ve bazı kulaklıklarda ışığı açıkken çok küçük bir cızırtı sesi olabiliyor ara sıra ama bunu bir şey dinlerken veya oynarken hissetmiyorsunuz bile.
Almaktan vazgeçtim zaten bu kadar kötü yorum fazla yani.Bende kullanıyorum 1 sene olmadı aldığından beri mic sıkıntılı kimse sesimi duymuyor çok az gidiyor sesi full yapınca cızırtı oluyor Peter mahvoldu
Hocam banada çok FP falan dediler bence para biriktirip düzgün bir model al boş yere paramı çöp etmeAlmaktan vazgeçtim zaten bu kadar kötü yorum fazla yani.
İyikide almadan önce buraya sormuşum yardımcı olan herkese teşekkürler.
knk programı hariç güzel bir kulaklık yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum birde suni deri mavi kısmı zamanla dökülüyorArkadaşlar Bütçem düşük o yüzden bu kulaklığa yöneldim. Sizce alınır mı?? Arkadaşlarımda güzel diyor. İnternete bakınca iyi yorumda var kötüde. Arada kaldım. Sizce almalımıyım?
Eğer önermezseniz bu kulaklığı başka 400tl altında bir kulaklık atarmısınız?
knk vazgeçtim gamenote hd2016d alcam. Çok sıkıntısı varmış James Donkey'ninknk programı hariç güzel bir kulaklık yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum birde suni deri mavi kısmı zamanla dökülüyor
Hocam bütcem 400tl falan diyomda ben taksitle alcam. Şuan kulaklık ihtiyacımı görse yeter. Ailemin bana verdikleri dışında bir gelirim yok ve kendi paramla halletcem. O yüzden 400tl max.Hocam banada çok FP falan dediler bence para biriktirip düzgün bir model al boş yere paramı çöp etme
knkm benim tavsiyem 40 50 daha ekle gamepower alknk vazgeçtim gamenote hd2016d alcam. Çok sıkıntısı varmış James Donkey'nin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bütcem 400tl falan diyomda ben taksitle alcam. Şuan kulaklık ihtiyacımı görse yeter. Ailemin bana verdikleri dışında bir gelirim yok ve kendi paramla halletcem. O yüzden 400tl max.
alınmaz.Arkadaşlar Bütçem düşük o yüzden bu kulaklığa yöneldim. Sizce alınır mı?? Arkadaşlarımda güzel diyor. İnternete bakınca iyi yorumda var kötüde. Arada kaldım. Sizce almalımıyım?
aynı şeyin lacivertiknkm benim tavsiyem 40 50 daha ekle gamepower al
Gamepower de kalitesiz.knkm benim tavsiyem 40 50 daha ekle gamepower al
gamepower danda çok şikayet var. Dipses çok varmış.knkm benim tavsiyem 40 50 daha ekle gamepower al
O fiyat aralığında alınabilecek iyi bir kulaklık.Arkadaşlar Bütçem düşük o yüzden bu kulaklığa yöneldim. Sizce alınır mı?? Arkadaşlarımda güzel diyor. İnternete bakınca iyi yorumda var kötüde. Arada kaldım. Sizce almalımıyım?