Neler Yeni

James Donkey 710 Alınır Mı?

lexerotk

80+ Bronze

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
eksileri nelerdir?
Eksisi diyebileceğim pek bir şey yok. Programı yok ve Rainbow yani kulaklığın rengi ayarlanmıyor ve bazı kulaklıklarda ışığı açıkken çok küçük bir cızırtı sesi olabiliyor ara sıra ama bunu bir şey dinlerken veya oynarken hissetmiyorsunuz bile.

lexerotk

80+ Bronze
Eksisi diyebileceğim pek bir şey yok. Programı yok ve Rainbow yani kulaklığın rengi ayarlanmıyor ve bazı kulaklıklarda ışığı açıkken çok küçük bir cızırtı sesi olabiliyor ara sıra ama bunu bir şey dinlerken veya oynarken hissetmiyorsunuz bile.
Sanırım bunu alacağım hocam. Tek çarem bu gibi. Diğerlerinde hep çeşitli sıkıntılar var.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Bende kullanıyorum 1 sene olmadı aldığından beri mic sıkıntılı kimse sesimi duymuyor çok az gidiyor sesi full yapınca cızırtı oluyor Peter mahvoldu

lexerotk

80+ Bronze
Bende kullanıyorum 1 sene olmadı aldığından beri mic sıkıntılı kimse sesimi duymuyor çok az gidiyor sesi full yapınca cızırtı oluyor Peter mahvoldu
Almaktan vazgeçtim zaten bu kadar kötü yorum fazla yani.

İyikide almadan önce buraya sormuşum yardımcı olan herkese teşekkürler.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Almaktan vazgeçtim zaten bu kadar kötü yorum fazla yani.

İyikide almadan önce buraya sormuşum yardımcı olan herkese teşekkürler.
Hocam banada çok FP falan dediler bence para biriktirip düzgün bir model al boş yere paramı çöp etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ÖmerFaruk
Arkadaşlar Bütçem düşük o yüzden bu kulaklığa yöneldim. Sizce alınır mı?? Arkadaşlarımda güzel diyor. İnternete bakınca iyi yorumda var kötüde. Arada kaldım. Sizce almalımıyım?

Eğer önermezseniz bu kulaklığı başka 400tl altında bir kulaklık atarmısınız?
knk programı hariç güzel bir kulaklık yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum birde suni deri mavi kısmı zamanla dökülüyor

lexerotk

80+ Bronze
knk programı hariç güzel bir kulaklık yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum birde suni deri mavi kısmı zamanla dökülüyor
knk vazgeçtim gamenote hd2016d alcam. Çok sıkıntısı varmış James Donkey'nin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam banada çok FP falan dediler bence para biriktirip düzgün bir model al boş yere paramı çöp etme
Hocam bütcem 400tl falan diyomda ben taksitle alcam. Şuan kulaklık ihtiyacımı görse yeter. Ailemin bana verdikleri dışında bir gelirim yok ve kendi paramla halletcem. O yüzden 400tl max.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ÖmerFaruk
knk vazgeçtim gamenote hd2016d alcam. Çok sıkıntısı varmış James Donkey'nin

Hocam bütcem 400tl falan diyomda ben taksitle alcam. Şuan kulaklık ihtiyacımı görse yeter. Ailemin bana verdikleri dışında bir gelirim yok ve kendi paramla halletcem. O yüzden 400tl max.
knkm benim tavsiyem 40 50 daha ekle gamepower al

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
Arkadaşlar Bütçem düşük o yüzden bu kulaklığa yöneldim. Sizce alınır mı?? Arkadaşlarımda güzel diyor. İnternete bakınca iyi yorumda var kötüde. Arada kaldım. Sizce almalımıyım?

alınmaz.

aynı şeyin laciverti

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı

lexerotk

80+ Bronze
gamepower danda çok şikayet var. Dipses çok varmış.

Arkadaşlar Şuan İtopyadaki indirimleri bekliyorum. Saat 17:00'sa başlayacakmış eğer güzel bir şey yoksa direkt Gamenote HD2016D alacağım.

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan

O fiyat aralığında alınabilecek iyi bir kulaklık.
Tasarımı ve bütçe sorun olmayacaksa, James Donkey 008 önerebilirim; Yüksek ses ve özellikle mikrofonu iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,917
Üyeler
164,581
Son üye
Sysee
Top Bottom