En yeni sürümden önceki sürümü yüklemiştim. Yeni sürücüyü bulursam akşam atarım.James donkeyin driveri bulamıyorum olan varsa atabilirmi bi siteye yükleyip
İndirme de bir problem olursa yaz. Büyük ihtimalle hepsini teker teker indiricen.eyw kral cok teşşükür ederim
ne işe yarıyo bu 2.5 yıldır kullanıyorum hiç yüklemedimEn yeni sürümden önceki sürümü yüklemiştim. Yeni sürücüyü bulursam akşam atarım. https://www.mediafire.com/folder/l41h2it6kdzym/JAMESDONKEY+Audio+App
Kulaklığını 7.1 şekilde kullanmaya ayarlayabiliyorsun Cs Valorant gibi oyunlarda.ne işe yarıyo bu 2.5 yıldır kullanıyorum hiç yüklemedim
işe yarıyor mu ve ben bu zamana kadar 7.1 kullanmadım mıKulaklığını 7.1 şekilde kullanmaya ayarlayabiliyorsun Cs Valorant gibi oyunlarda.
Linki yeniledim.
JAMESDONKEY_Audio_App
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Evet yarıyor. Fark var epey denemeni tavsiye ederim kurulumu yaparken kulaklığını çıkar. Kurulumu yaptıktan sonra tak.işe yarıyor mu ve ben bu zamana kadar 7.1 kullanmadım mı