Murat Kıraç
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
trustın önerebileceğim tek ürünü klavyesi gxt 890 cada trust pek iyi marka değil açıkcası benim gözümdeİlla Trust diyorsun fakat markadan dolayı pek güvence gelmedi![]()
trustın önerebileceğim tek ürünü klavyesi gxt 890 cada trust pek iyi marka değil açıkcası benim gözümdeİlla Trust diyorsun fakat markadan dolayı pek güvence gelmedi![]()
İstediğim özellikleri karşılayan bir kulaklık mıdır?Trust, JamesDonkey'i cebinden çıkarır hocam![]()
Rahatlık diyorsan bütçen de varsa steelseriesİstediğim özellikleri karşılayan bir kulaklık mıdır?
Rahatlığı ve ses kasmam çok önemli.
250 maksimum.Rahatlık diyorsan bütçen de varsa steelseries
250 maksimum.
Trust hoşuma gitti aslında.RGB ışıklandırması da güzel.Ama ses kasması ve mikrofonu falan iyi midir acaba?Onu da önermem, attığım çok daha iyi.
Rampage kısmında Comfort öneririm.
Fakat 290 TL civarında o da, alabirsen iyi ama.
alpha x kullandım microfonda dipses var ama kendini belli ediyor.Başka ne önerirsin.Alpha X nasıl?
Çok arada kaldım herkes farklı bir şey diyor.Trust iyi gibi geldi aslında.alpha x kullandım microfonda dipses var ama kendini belli ediyor.
Şimdi arkadaşların tavsiyesine göre tronsmart sono aldım
Tronsmart Sono gayet rahat ama emin olun Trust kalite olarak daha iyi.Çok arada kaldım herkes farklı bir şey diyor.Trust iyi gibi geldi aslında.
Bilemiyorum,ben de bu fiyat bandında kulaklık araştırıyorum.Ama çok fazla seçenek var,seçim yapması zor.İstediğim özellikleri karşılayan bir kulaklık mıdır?
Rahatlığı ve ses kasmam çok önemli.
710 kullanıyorum kayıt alırken dip ses alıyor kalıte olarak pedleri 6 7 ay sonra dökülmeye başlıyor. donanım arşivi videosunu attıktan sonra almıştım 250 tl etmez ben 150 TL'ye aldım250 TL ye kadar bütçem var ve aklıma bu kulaklık geldi.Ne almalıyım? Dip ses sorunu var diyorlar o nedemektir?
Daha iyisi var mıdır?
Valorant oynuyorum.Ses kasmak benim için önemli.Mikrofonu da iyi olsun ve kulaklık rahat olsun.
Biraz rahat olsa yeter çok değil.Trust alacağım sanırım.Mikrofonu nasıl düzgün ses iletiyor mu?Ses kasması da iyi midir?Tronsmart Sono gayet rahat ama emin olun Trust kalite olarak daha iyi.
Trust'un tek eksisi diğerlerine göre biraz daha az rahat olmasıdır.
Evet, ses kasması gayet iyi.Biraz rahat olsa yeter çok değil.Trust alacağım sanırım.Mikrofonu nasıl düzgün ses iletiyor mu?Ses kasması da iyi midir?
Tek sorularım bunlar başka yok teşekkür ederim![]()