James donkeyin programını yükle oradan açmayı dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Yanlış bilmiyorsam windows sonic'i aktif edince de açılıyordu 7.1 ama en garantilisi programından.
Galiba JD kullanıyorsunuz sizde, bir sorum olacak. Oyunlara girerken 7.1'in kapandığı oluyor mu? Bende nedenini anlayamadığım şekilde bazen tam ekran oyunlara girerken kapatıyor otamatik 7.1.Alıntıyı görüntüle
virtual 7.1 e bastığınız zaman açılacaktır biraz mavimsi oluyor zaten anlaşılır.
7.1 Kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda böyle sorunlar yaşamıyordum.Galiba JD kullanıyorsunuz sizde, bir sorum olacak. Oyunlara girerken 7.1'in kapandığı oluyor mu? Bende nedenini anlayamadığım şekilde bazen tam ekran oyunlara girerken kapatıyor otamatik 7.1.
Normalde bende kullanmam ama oyunlarda kapalı olduğunda bomba sesleri falan çok tiz oluyor anlık rahatsız ediyor baya. Daha kullanışlı sanal ses olayı vs. varsa önerebilir misiniz?7.1 Kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda böyle sorunlar yaşamıyordum.
Benim EQ ayarım böyle tiz sesleri sevdiğimden böyle yapmıştım.Normalde bende kullanmam ama oyunlarda kapalı olduğunda bomba sesleri falan çok tiz oluyor anlık rahatsız ediyor baya. Daha kullanışlı sanal ses olayı vs. varsa önerebilir misiniz?
Deneyim bi.Benim EQ ayarım böyle tiz sesleri sevdiğimden böyle yapmıştım.
Alıntıyı görüntüle